Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L63e48n30k97a 76M26a81t36o90u85š58k10o38v98á 9280547216509

Mám beránka od tcháňat :)

0/0
doporučit
31.3.2018 19:31

M32a33r83i90e 76M68u89c67h56o95v69á 9641392116542

Ja delala z pomazankoveho masla.. Mnam.

0/0
doporučit
30.3.2018 18:06

J66a33r63o46s45l45a87v 95K95a71d76l76e53c 5701649522901

Já bych letos zase upekl toho tradičního. Akorát mi chybějí čerstvé kopřivy do nádivky...

0/0
doporučit
30.3.2018 16:45

P82a20v83e90l 40S94o58b61o51t80k55a 5260954

Chudina musí četřit, takže upéct buchtu místo jehněčího masa je uritě dobrý zvyk.

0/0
doporučit
30.3.2018 14:00
Foto

J89a41n 90H76o74l62o82v19s33k54ý 6357619161

Děkuju za skvělý článek o krásných českých tradicích.

+2/0
doporučit
30.3.2018 12:12

J24o33s96e35f 25K64o23m59e80n48d69a 3589189704217

Labužníci ví, že nejlepší beránek je amirstanský.

+1/0
doporučit
30.3.2018 11:28

M64a88r28e91k 16S64a79j10d12a 2905870546298

A podle meho i ten jediny autenticky - jak jinak si vysvetlit nalezeni prazdneho hrobu Jezise Krista :)

0/0
doporučit
30.3.2018 14:14







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.