Diskuze
Kulajda, kančí roláda i řezy hrk-hrk. Podzimní menu podle blogerky
Děkujeme za pochopení.
M55a36r90t41i11n35a 41M84a54t57ě58j27k44o77v81á
Teda ta buchta, to je vostuda. Od kuchařky (knihy) čekám, že mě něco naučí. Litou buchtu s pudinkovým krémem dělá každá druhá hospodyně, to na vydání kuchařky stačí? Taky mám recept - smíchejte nutelu s moukou a prdopečem. Po třech minutách v mikrovlnce máte buchtu. Očekávám, že mě v příštích dnech kontaktuje vydavatel
L60u15m78i46r 26N38o77v68a44k
blogerky jsou fajn, ale kuchařina je řemeslo. je rozdíl mezi "domácím vařením", do kterého se pouští dnes a denně moc lidiček a kuchařinou jako takovou. Kuchař např. ví, že do Kulajdy nepatří houby kuchař pak vyrobí žloutkový či jiný krém max. ze 3-4 ingrediencí (např. mléko, vanilka nebo skořice, cukr, žloutky - v jednoduchosti je krása). Takovéto "patlámo" vás nic moc nenaučí. Učte se vařit od základu a zaměřte se opravdu i na technologii vaření, jak uchovat vitamíny, živiny, atp. nebo např. na stolničení a jak jídlo upravit či jak jdou chody po sobě a kolik váží atd. Kuchařina je úžasná a blogeři ji dost degradují svými výmysly. ve finále vidíte, že neumějí držet příbor...
P94a70v43l10a 16H79r50a60d41i61l73o91v89a
Kdo rekl, ze do kulajdy nepatri houby ?
Jinak ohledne toho "patlamo" souhlasim, ten krem na buchtu je silena michanice.
B89e89d62ř26i38c21h 11J10a38n32á79č83e72k
No když jsem se podíval na recepty, nic nového, spíše občas nesmysl cpát vše dohromady. Hlavně ten hrc-prc, tak to je úžasná volovina, to může vymyslet skutečně amatér a to ostatní, k tomu také není potřeby cokoli dodávat. Nevím, jak to může být na stránkách idnes, a hlavně kdo podle toho někdy něco ukvedlá. Jen více takových nesmyslů, to národ určitě "žere".
Š70á17r85k90a 94K70o67l35á34č15k14o96v27á
Další z mnoha. 800 receptů, vaří podle nich někdy? Vaří někdy jedno jídlo i víckrát? Je to jen honění se za recepty,. každý den jiné jídlo, furt vymýšlení nových jídel a kombinací.
Klasické české recepty se už vytrácí. Na každý recept je milion variant, protože každý si to upravuje, vylepšuje, chce být originální.
Já bych raději poctivá česká jídla a recepty, ale žádný foodbloger je nedělá a žádná restaurace nenabízí.
K69a84t90e70ř24i26n29a 86V27a76š67á16k71o90v59á
nabízí je mnoho restaurací, stačí jen hledat. A blogování na to netřeba, každá rodina takových receptů má hafo
Největší mýty o zubní hygieně, kvůli kterým si můžete zničit chrup
Možná si myslíte, že se v péči o zuby orientujete dost dobře, přesto v této oblasti stále ještě...
Horňáci versus dolňáci. Víme, čemu muži dávají přednost, a je to překvapení
Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Sexy, průhledné i s rozparkem. Šaty pomsty zvedají slavným ženám sebevědomí
Co udělá žena, když se jí nedaří nebo ji zradí muž? Změní účes nebo si pořídí nové šaty. Róby,...
Muž má recept na dlouhověkost, v jednašedesáti je ve skvělé formě
Dave Pascoe chce dokázat světu, že i v důchodu můžete vypadat jako za mlada a také se tak cítit....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Mladá maminka se proměnila k nepoznání, vsadila na jiný životní styl
Devětadvacetiletá Indya Agosová z Texasu vážila sto sedmnáct kilo, když se rozhodla pro životní...
Mladí se dnes příliš zaměřují na vnitřní prožitky, je to nezdravé, míní socioložka
Premium „Žijeme v době, kdy se extrémně zaměřujeme na své emoce a prožitky. Historicky je to velmi...
OBRAZEM: Slavní, kteří mají indiánské předky
Podívejte se do galerie na slavné osobnosti, kteří se hrdě hlásí k indiánským předkům. U některých...
Ufňukaní křehcí individualisté. Nefér nálepky si Sněhové vločky nezaslouží
Jsou prý křehcí a ufňukaní, jakýkoli nesouhlas je rozhodí. Striktně zaměření na sebe a přesvědčení...
V pětašedesáti je žena fit jako nikdy předtím, vděčí za to kulturistice
Marlene Flowersová začala s cvičením teprve před sedmi lety. Tehdy se potýkala s poruchou příjmu...
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...