Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pivo jako hvězdná ingredience české kuchyně. Byla by škoda ho jen pít

Co Čech to milovník piva. Podle informací Českého svazu pivovarů a sladoven jsme ho loni vypili 16,4 milionu hektolitrů, což je o 200 tisíc hektolitrů více než v předchozím roce. Pokud se vám ho nechce jen popíjet, zkuste s ním čarovat v kuchyni. Dokonce i při výrobě dezertů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

H11a16n96k35a 69T63o66u61f71a19r23o78v55á 6967599627433

Kuře na pivu je lepší. Kuře naporcuji, naskládám do pekáče, osolím, okmínuju a zaleju dvěma pivy. Nejlepší je černé krušovické! Jako příloha červené zelí a br knedlík.

+5/−2
8.7.2017 10:35

M86i77r37o15s55l44a77v 93T66e24i20s13s22i55g 1680236705823

Je vysoce pravděpodobné, že by mne velmi záhy stihly nepředstavitelné žaludeční obtíže.

+1/0
8.7.2017 9:48

P55e80t65r 17K73u67b49á77l57e54k 6874482691439

Buřty na pivu jsou kult!!!

+4/0
8.7.2017 8:49







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.