Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pivo jako hvězdná ingredience české kuchyně. Byla by škoda ho jen pít

Co Čech to milovník piva. Podle informací Českého svazu pivovarů a sladoven jsme ho loni vypili 16,4 milionu hektolitrů, což je o 200 tisíc hektolitrů více než v předchozím roce. Pokud se vám ho nechce jen popíjet, zkuste s ním čarovat v kuchyni. Dokonce i při výrobě dezertů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

H34a21n93k90a 19T81o70u40f29a47r13o98v29á 6157849127743

Kuře na pivu je lepší. Kuře naporcuji, naskládám do pekáče, osolím, okmínuju a zaleju dvěma pivy. Nejlepší je černé krušovické! Jako příloha červené zelí a br knedlík.

+5/−2
8.7.2017 10:35

M70i37r91o75s39l79a15v 42T75e81i57s54s72i82g 1390266665333

Je vysoce pravděpodobné, že by mne velmi záhy stihly nepředstavitelné žaludeční obtíže.

+1/0
8.7.2017 9:48

P25e43t91r 86K84u48b60á42l26e43k 6444822391209

Buřty na pivu jsou kult!!!

+4/0
8.7.2017 8:49