Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Užívejte si jídlo jako Ital. Úžasné sýrové recepty pro sladký život

Italové jsou známí svou láskou z dobrému jídlu a důrazem na kvalitní suroviny. Italská kuchyně a speciality jsou pro ně kulturním dědictvím, o které se ale rádi dělí s celým světem. Vyzkoušet to můžete v rámci festivalu Pravá chuť Dolce Vita ve vybraných pražských restauracích, anebo přímo ve vaší kuchyni s pomocí následujících receptů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L79e49n46k80a 61K71o86m22á73r30k34o56v13á 2568563441

Kuře na česneku se smetanou zapečené sýrem - na to opravdu potřebujeme recept;-D

0/0
18.10.2016 18:10

P91a38v34l50a 65H27r66a91d51i63l52o89v24a 3777971811884

Tak to jsou fakt UZASNE recepty, reklama na syry nebo co ? To je kuchyne jak z ceskyho pajzlu, jen misto eidamu parmezan.:-P

+1/0
17.10.2016 12:21

M88i18l36a96n 75G32á23l 4560946264191

Já myslím, teď se tedy nechci dotkout autora, že přinést většinu z těchto šmakulád Italovi na stůl, tak se neudrží a vrhne... Kde jste proboha přišli na to, že italská kuchyně spočívá v tom na všechno nakydat sýr, zalít smetanou a upéct?

+7/0
16.10.2016 2:43

M18a95r45t70i10n 62N88o91v60á66k 6623117169501

.. nejsem Ital.. ale mám za to, že by každý rodilý Ital nad tou nechutně tlačenou frází "jezte jako Ital" pořádně vy-blil.. nic z toho totiž ani náhodou nepřipomíná běžnou italskou kuchyni.. a vůbec.. idnes.. kdy k--rva konečně zavedete nějakého OMBUDSMANA, u kterého si budou moci čtenáři stěžovat na totálně neschopné, zprofanované a naprosto MIMO redaktory??!! Jste nechutný bulvár. Rv

+7/0
15.10.2016 23:02

Z10u16z65a52n85a 89J25u96r13k70o53v13á 5271297855399

Tak to je zas výplod, pana Pohlreicha by odvezli k Chocholouškovi... nevíš, nakydej plno tatarky, zalij smetanou a posyp sýrem, sice to není eidam třicítka, ale žádná hitparáda... škoda parmazánu... pokud si chcete užívat jídlo jako Ital, tak takhle fakt ne... tady v Itálii se traduje jednoduchost a kvalita surovin, tyhle kulinářské zázraky Ital neviděl ani z rychlíku; připadá mi to jako by nějaký amatér chtěl udělat reklamu na italské sýry (všude samé DOP), schrastil pár českých receptů a hlava nehlava je tam zakomponoval, fujtajbl... amatérizmus na všech frontách; vzkaz pro OnaDNES: když něčemu nerozumím, tak se do toho nese**... v dnešní době, kdy je gastronomie na vzestupu, jistě není problém obrátit se na nějakého skutečného odborníka a nešířit bludy; to je po xté, co vaše "italská kuchyně" fakt není italská

+9/0
15.10.2016 13:24
Foto

J28i81ř61í 80Š22a89f36e74r 4691331639437

To jsou tedy opravdu úžasné recepty: udělejte normální jídlo, jak ho znáte a zasypte to parmezánem.

Btw. recept Kuře na česneku se smetanou zapečené sýrem... prosím o info, kde jste přišli na to, že je to italský recept, nějak tomu nevěřím...

+7/0
15.10.2016 10:49

Z58u56z79a65n92a 74J41u77r47k82o81v98á 5391157355919

tak tak, moje řeč... celé kuře zbavíme kůže, rozpůlíme, aby se nám lépe VYSUŠILO ;-D ...zbavme ho vlastního tuku, abychom na něj pak mohli nakydat ten sýr, to je logické, ne? Hlavně ať je DOP... Jo, a nezapomeňte ho utopit ve smetaně.

+6/0
15.10.2016 13:28







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.