Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nejlépe zahřeje poctivá polévka. Zkuste ji podle Koko nebo Pauluse

Spolu s klesajícími teplotami nastává ideální doba na misku teplé polévky. Následující recepty můžete až do čtvrtka ochutnat na pražském Andělu, kde je připravují přední čeští kuchaři pro benefiční Polívkovou smršť. Utržené peníze pomohou lidem po mozkové mrtvici nebo jiném poškození mozku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P98a44v96e66l 43S60o65b68o66t92k73a 5510674

Chemické kuře nebo stará slepice, dýně, celer?

No to asi zahřeje jen horké, stejně jakokaždá jiná horká voda ;-D;-D;-D

0/−8
12.10.2016 18:50

B57o59h55u29m80i96l84a 10M70a83j32e30r44o15v42á 4697251794

Mám se zahřát nebo opít?

+2/0
12.10.2016 18:26

P70a93v24l82a 24H87r26a55d19i12l65o57v70a 3717701211644

Tu celerovou urcite vyzkousim.

0/0
12.10.2016 16:21

I74v10a 87Z24i69k52e50š64o38v64á 2961284808936

Měla jsem možnost v pondělí ochutnat a je opravdu luxusní. A dneska byla dýňová a taky byla výborná.

0/0
12.10.2016 16:25

P73a52v20e58l 62S50o11b49o53t63k32a 5360234

Celerovou uvařte manželovi, pro ženské nemá význam.

+2/0
12.10.2016 20:31

M39a58r29t56i29n56a 90T71r26o73j25a41n39o27v64á 5433928525

Chcete-li opravdu silný a dobrý vývar, je potřeba maso a kosti vařit vždy zvlášť. Nevím, co je to na nešvar, cpát do toho rovnou zeleninu, ale je to bohužel vidět na každém rohu. Zelenina se též vaří zvlášť a před dohotovením se do masového vývaru přidává.

+3/−14
12.10.2016 14:57

A13l98e52n12a 17V68e32s26e57l42á 3473861575648

To si nemyslím. I ta zelenina vyvařením dává polévce chuť. Když už si s tím chce člověk vyhrát, tak tu vyvařenou na závěr vyhodí a do talířů pak použije jinou (tu nevařím zvlášť, jen ji předem osmahnu na másle a pak přihodím do zcezeného vývaru ještě na chvilku povařit).

+21/0
12.10.2016 15:03

P50a94v30l18a 46H91r79a53d65i62l43o34v54a 3257691961964

Presne R^

+1/0
12.10.2016 16:20

Z50u10z60a24n67a 89V22l10a86c19h42o97v35á 8316312520

Přesně tak, polívka je pak správně silná.

0/0
12.10.2016 17:36

M16a94r47k46é20t77a 40Š19v78a53r37c42o20v70á 8814264957272

Souhlas!!! tahle to dělaly naše babičky a maminky a je to vynikající!!! Samozřejmostí k takovéto excelentní polévce by měly být domácí nudle!!!

No, ale přiznávám - já sama jsem je nedělala už léta..

+1/0
13.10.2016 10:36

A79l95e45n64a 62V85e87s19e21l70á 3583101585678

Já přešla na ty celestýnské. Je to přece jen méně pracné a vhodně naservírované to přitom působí docela honosně.

0/0
13.10.2016 11:38

M95a86r44t47i38n87a 28M95a71t28ě14j96k18o94v14á 5695392456626

Kosti a maso se vaří dohromady už podle Viléma Vrabce. Kosti se zapékají, aby byl vývar silnější. A zelenina se dává různá do vývaru a různá do polévky. Ale to je kuchařina, hospodyňka se tím rozhodně trápit nemusí, pokud nechce.

+7/0
12.10.2016 15:47

I70v67a 44Z64i95k82e75š86o20v28á 2721234908196

Tak s takovým kuchařským nesmyslem bych se být Vámi vůbec nechlubila. Račte se podívat do kuchařek napříč od Rettigové po dnešní např. od Pohlreicha nebo Pauluse. Ale asi jste lepší kuchařka než nějaký kuchaři s bibem nebo dokonce michelinskou hvězdou ;-D

+2/0
12.10.2016 16:22

M89a13r32t51a 84S53o76u23k81u87p49o60v92á 9566526560490

To je ale nesmysl:-)

+2/0
12.10.2016 16:30

K12a24t45e61ř83i29n10a 33P28e65š74k37o86v81á 7255806541323

Koukam jste si zavarila,ale bohuzel...jste mimo :-D

+2/0
12.10.2016 17:58

B50o36h55u56m57i22l20a 74M87a22j49e42r73o72v73á 4657881924

ta co se vaří v tom se vyhazuje nebo dává pejskovi a pak se tam dá čerstvá

+1/−1
12.10.2016 18:27

P90a84v70e47l 57S24o97b71o61t41k37a 5640974

A ještě na začátku ovařit 5 minut a vylejt kvůli špatně odkrvenému masu.

+1/0
12.10.2016 18:53







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.