Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Krůtí maso je ideální při dietě. Zkuste karbanátky nebo plátky s kuskusem

Krůtí maso obsahuje málo tuku a hodí se proto skvěle k redukci váhy. Přinášíme vám chutné a přitom nepříliš kalorické recepty na krůtí plátky s kuskusem, karbanátky s grilovanou zeleninou, krůtí ragú s ananasem a krůtí stehna na bylinkách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P31a32v94e91l 93S44o25b93o57t73k61a 5760914

Krůtí maso je ještě horší než kuřecí nebo králičí.

Nechápu, při tom výběru daleko chutnějších a kvalitnějších mas která jsou na trhu, že ho může vůbec někdo jíst - přerostlou, narychlo vykrmenou slepici....

0/0
23.4.2016 21:37

L29i62n27d96a 38M87r87á95č10k45o25v81á 1298948139

v čem konkrétně je horší?

0/0
24.4.2016 15:11

P38a28v80e66l 43S23o46b70o59t66k52a 5560734

hlavní ze samozřejmě chuť

a králičí maso není plnohodnotné - pokud ztroskotáte v Austrálii a budete se živit jen králíky, po pár měsících na tom budete zdravotně velmi špatně.

Kuře je vyhoněné maso šlechtěním a krmením, a krůta je totéž na druhou.

Ale ani domácí krůta chuťově za nic nestojí - možná některá plemena, nevím, ale jinak krůtu beru jako cosi importovaného z té velké Ameriky kde i to slavnostní kuře na díkuvzdání musejí mít obrovské ;-D

(i když tedy netuším, i při vícečlených rodinách, jak to snědí. Možná proto jsou tak hmotní)

0/0
24.4.2016 16:56
Foto

M22i62r38o50s18l57a28v 31S63t37e37i42n83e83r 6308864783195

Tuky bohužel naše tělo potřebuje, pokud nechcete redukovat vaše svaly na úkor podkožních tukových vrstev. Na nedostatek tuků vaše tělo raguje úspornou taktikou, snižuje svalovinu, která přece spotřebovává energii a dělá si strategické zásoby hlavně kolem pasu a hýždí, s tukem pro ještě horší časy. Trochu pomůže denní sport, alespoň hodina námahy, ale správná výživa musí obsahovat vyvážené podíly uhlohydrátů, tuků, bílkovin a cholesterinu. Nebojte se vajec nebo másla, ty vám mohou jenom prospět, pokud nebudete přehánět. Z margarinu nebo rohlíků, oslazené minerálky (obrovské množství řepného cukru, vezměte si na to brejle!) budete brzo invalidou. Cukr je skryt skoro všude- v nakládaných okurkách, zavináčích, salámech, instantních potravinách, bez brýlí a důkladného studia složení jste ztraceni!

+1/0
23.4.2016 20:09

L74i48n21d65a 38M92r93á42č77k82o90v67á 1408848409

Samozřejmě máte pravdu, ale pokud si chceme dát vejce a máslo, tak už nezbývá prostor na tučné maso. Proto je krůtí ideální...

+1/0
24.4.2016 15:12

P23a83t47r16i74k 73H70u76b81k73a 2906534344593

Kruti maso jim po kilech. Pred varenim z krutich stejku odrezu zbytky kuze a na panvi na vode to uvarim s korenim. A pak k tomu ryze nebo brambory.

0/0
23.4.2016 20:00

Š38i25m83o79n 56D77a17l62e55c33k44ý 8550744786445

Snad si nebude někdo myslet, že když u prvního receptu použije 150g másla, tak to bude mít dietní.

+4/0
23.4.2016 11:44







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.