Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Krůtí maso je ideální při dietě. Zkuste karbanátky nebo plátky s kuskusem

Krůtí maso obsahuje málo tuku a hodí se proto skvěle k redukci váhy. Přinášíme vám chutné a přitom nepříliš kalorické recepty na krůtí plátky s kuskusem, karbanátky s grilovanou zeleninou, krůtí ragú s ananasem a krůtí stehna na bylinkách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P16a19v20e48l 24S86o68b27o67t11k42a 5100724

Krůtí maso je ještě horší než kuřecí nebo králičí.

Nechápu, při tom výběru daleko chutnějších a kvalitnějších mas která jsou na trhu, že ho může vůbec někdo jíst - přerostlou, narychlo vykrmenou slepici....

0/0
23.4.2016 21:37

L14i79n22d77a 15M93r78á34č91k13o11v26á 1198888599

v čem konkrétně je horší?

0/0
24.4.2016 15:11

P10a87v59e27l 39S10o23b95o30t32k13a 5600594

hlavní ze samozřejmě chuť

a králičí maso není plnohodnotné - pokud ztroskotáte v Austrálii a budete se živit jen králíky, po pár měsících na tom budete zdravotně velmi špatně.

Kuře je vyhoněné maso šlechtěním a krmením, a krůta je totéž na druhou.

Ale ani domácí krůta chuťově za nic nestojí - možná některá plemena, nevím, ale jinak krůtu beru jako cosi importovaného z té velké Ameriky kde i to slavnostní kuře na díkuvzdání musejí mít obrovské ;-D

(i když tedy netuším, i při vícečlených rodinách, jak to snědí. Možná proto jsou tak hmotní)

0/0
24.4.2016 16:56
Foto

M47i46r36o66s20l43a31v 29S74t17e39i52n37e23r 4160192320146

Tuky bohužel naše tělo potřebuje, pokud nechcete redukovat vaše svaly na úkor podkožních tukových vrstev. Na nedostatek tuků vaše tělo raguje úspornou taktikou, snižuje svalovinu, která přece spotřebovává energii a dělá si strategické zásoby hlavně kolem pasu a hýždí, s tukem pro ještě horší časy. Trochu pomůže denní sport, alespoň hodina námahy, ale správná výživa musí obsahovat vyvážené podíly uhlohydrátů, tuků, bílkovin a cholesterinu. Nebojte se vajec nebo másla, ty vám mohou jenom prospět, pokud nebudete přehánět. Z margarinu nebo rohlíků, oslazené minerálky (obrovské množství řepného cukru, vezměte si na to brejle!) budete brzo invalidou. Cukr je skryt skoro všude- v nakládaných okurkách, zavináčích, salámech, instantních potravinách, bez brýlí a důkladného studia složení jste ztraceni!

+1/0
23.4.2016 20:09

L96i19n41d67a 23M81r82á42č14k66o25v56á 1818908289

Samozřejmě máte pravdu, ale pokud si chceme dát vejce a máslo, tak už nezbývá prostor na tučné maso. Proto je krůtí ideální...

+1/0
24.4.2016 15:12

P74a54t65r74i58k 98H55u38b65k35a 2796304734123

Kruti maso jim po kilech. Pred varenim z krutich stejku odrezu zbytky kuze a na panvi na vode to uvarim s korenim. A pak k tomu ryze nebo brambory.

0/0
23.4.2016 20:00

Š85i17m86o96n 28D15a50l28e78c32k53ý 8830764396635

Snad si nebude někdo myslet, že když u prvního receptu použije 150g másla, tak to bude mít dietní.

+4/0
23.4.2016 11:44







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.