Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vařte a pečte s latino vášní: feijoada, empanadas a třímlékový dort

Latinskoamerická kuchyně v sobě mísí snad všechny možné chutě světa - svůj vliv na ní kromě původních Indiánů zanechali Španělé a Portugalci, stejně jako afričtí otroci a asijští přistěhovalci. S každým soustem se tak vydáváte na malou kulinární cestu kolem světa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M35i11l45a90n 18Č35e82r88n69ý 5883779839232

U "třímlékového dortu" jsem čekal, že tam bude kravské, kobylí a kozí.;-)

0/0
22.8.2015 13:38

B28l29a28n37k74a 76F91a14j62k19u57s95o55v72á 8155671959834

... vzhledem k exotice jidel bych kobyli vymenila za velbloudi;-)

0/0
22.8.2015 15:15

H66a56n90a 11D33o82s56t40á87l31o61v12á 1719264280324

Rybí maso se krájí kdy - před naložením nebo po? V receptu není ani jedno.

0/0
22.8.2015 9:51

M40i81l84a49n 44Č78e60r58n18ý 5403379989772

Já bych ho tedy osobně krájel před naložením. Jinak by ta šťáva špatně pronikla až dovnitř rybího masa.

0/0
22.8.2015 13:51

E86v42a 96J82e19n87í38č60k71o38v27á 2141900291619

Před :-)

0/0
23.8.2015 17:48







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.