Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Polévky pro mlsné jazýčky: pikantní papriková i chlazená jogurtová

Jaro a léto přináší do našich kuchyní čerstvou zásobu zeleniny, kterou můžeme hned chutně připravit. Nechte se překvapit ostřejší paprikovou polévkou, osvěžte se jogurtovou s okurkou a mátou, milovníky klasiky potěší rajčatová polévka a gastronauty celerový krém.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

S66y17l87v61i74e 44M43a65c40h82o98v64á 3971725255816

Jogurtová polévka mne pobavila ;-D

Marně přemýšlím co to má společného s polévkou :-P

+1/0
12.5.2015 12:48

M29i23l56e62n84a 79K36l35o55u23č30k89o11v17á 1264483351760

Baalzamikovy olej Kalamata,lanyzovy olej,no to jsou fakt suroviny, které mam běžně doma ;-D

+6/0
10.5.2015 19:57

K58a76r60e45l 20S26t98o36j81k94a 1173733383594

bacha aby se náhodou nepředali, kdo má dneska čas žrát něco co se nevleze na dvě lžíce

0/0
10.5.2015 16:56

R24e53n12a15t19a 77H71a81v37l61í36č29k31o22v75á 3399756823255

Nejlepší byla "jarní bramboračka" mojí babičky. Bylo v ní, kromě brambor, spousta bylinek, medvědí česnek...chlapům ji vylepšovala kostičkami uzeného, zahustila ji rozšlehaným vajíčkem...mňam!

Jak rok postupoval, do bramboračky přibývala mladá zelenina, později houby...prostě ta polívka byla pokaždé trochu jiná, ale vždycky moc dobrá.

+6/0
10.5.2015 10:24







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.