Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ochutnejte skvělé polévky od Romana Pauluse, kluků v akci nebo Dity P.

Chcete udělat něco pro sebe? Začněte u dobré polévky. S polévkou můžete hubnout, zahřát se, udělat něco pro své zdraví. Vyzkoušejte recepty špičkových českých kuchařů, které nachystali pro charitativní akci Polívková smršť.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T50o66m87á40š 13G34r78o33s46s59m84a50n88n 6154848722231

brr když vidim reklamu na Lidl s téma dvouma uzasnakama na vareni a jejich talentem hrani.. tak prepinam!! hruza!:-/

0/0
28.1.2015 22:09

J24a58n 94F68r77o63l92í53k 6916340735654

Vvichyssoise se u nás doma jmenuje trochu nesměle pórková.;-)

+1/0
28.1.2015 17:55

R47i36c60h80a32r12d 79K85á85b34a 8219118610240

Jak muzete do clanku s recepty mimo jine dvou michelinskych kucharu zafouknout ten hnus od Dity P., nebo ji vubec mit v titulku ...  Co takhle neco od Hrusky tam nemate ???

+7/0
28.1.2015 15:33

J69a39n 72M59a15c84u61r70a 4376123972517

Dita je asi polívková, ne?

0/0
28.1.2015 16:44

P86a73v43l47a 77K59v23a85p20i98l13o27v86á 7359988864887

Gulášovka ve třech fázích blbost, vše dohromady je v pohodě a nejlepší je použít zbytek guláše ze včerejška. Do dršťkový smetana humáč. A na závěr horká jíška do horký polívky???? Nemá se to leknout, aby se to nezdrclo? To jsou recepty jak pojď na mě zboku.   Ani mě nenapadne odtud zkoušet ty "exotický".

+5/0
28.1.2015 14:16

J12a56n42a 54K18u33b29o92v85á 6499222938190

Gulášovku bych si dala hned, ale ten topinamburový krém...no, mně to podle fotky připadá jako ostrůvek čehosi v moři jarových bublinek.

+3/0
28.1.2015 10:20

V33e61r39o45n38i46k47a 18V73e97s24e51l24á 7655227854343

;-D

+1/0
28.1.2015 13:20

A16l97e71n68a 79V69e53s43e62l53á 3493601375478

No, když to takhle řeknete, tak jo...

Ale v poslední době jsem podle něj párkrát zkoušela něco uvařit a vždy na tom receptu bylo něco, co se mi na pohled zdálo divné. Ale na hotovém výrobku jsem musela uznat že jo, že to byla ta tečka, bez které by tomu něco chybělo.

Asi tu michelinskou hvězdu nemá jen tak zadarmo...

+1/0
28.1.2015 13:52

J29a75n85a 47K73u81b58o87v60á 6779242148420

Jojo,to beru, jen se mi prostě nelíbí ten obrázek:-)

+2/0
28.1.2015 13:55

A89l39e51n21a 43V68e79s50e49l34á 3383631185958

No, vypadá to divně, to máte pravdu. :-)

A topinambury jsme sice kdysi mívali doma na zahradě jako plevel, ale dnes ani netuším, kde bych je shnala, tak to nejspíš testovat nebudu.

0/0
28.1.2015 14:00

J81a83n 95M85a79c36u77r48a 4656763912397

Mají je zahradnictví Lukon Bulbs nebo Lukon Glads, zasílají. Nebo kdekoliv jinde k vyhledání a objednání.

0/0
28.1.2015 16:44

A37l45e54n29a 56V63e47s78e23l90á 3503201805808

Tak abych si dvě hlízy topinamburu na jednu polévku nechala specielně na objednávku zasílat.. takovej luxus si zas nepředstavuju ani u polévky od michelinského kuchaře. :-/

0/0
28.1.2015 22:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.