Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Uvařte si české menu s výraznými chutěmi perníku, povidel a višní

Šéfkuchař Václav Frič z restaurace Na Pekárně je velký milovník a popularizátor klasické české kuchyně. Přesvědčí vás, že i v této zdánlivě tradiční disciplíně lze stále objevovat nové obzory.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A80n82t80o51n98í83n 38M30e56l56e25n15o22v31s20k92ý 4845538580553

Jednou byl u pólrajcha a ukázalo se, že neumí svíčkovou a má zcestné názory (prý je i pro dospělé nejlepší jídlo, které chutná dětem). Takže svíčková byla veledsladká. Děkuji, nechci.

0/0
26.1.2015 12:06

V92a89c80l65a76v 93M95a10c60h 1146180966400

K Václavu Fryčovi do Čakoviček se vyplatí zajet osobně. Recept je sice detailně popsaný, že to láká si menu uvařit doma sami, ale zážitek z restaurace Na pekárně je nezaměnitelný. Již po příchodu dostanete do ruky poctivě namazaný krajíc domácího chleba se škvarkovou nebo vajíčkovou pomazánkou, ochutnáte vlastní pivo vařené přímo pro tento hostinec z malého českého pivovaru a budete mít jediný problém - co si z denní nabídky vybrat nejdříve a co ponechat až na příští návštěvu. Doporučuji reservaci předem.

0/0
25.1.2015 14:58

L78a21d57i58s63l35a56v 20M18i19k79a 1711949364234

Až na to "y" ve jméně souhlasím ))

+1/0
25.1.2015 17:16







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.