Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nejlepší domácí vánočka a úžasný vaječný koňak. Chystaly jsme Vánoce

Rozhodnutí přihlásit se na kurz pečení vánočního cukroví padlo u kafe s kamarádkami a z čisté euforie. Teprve pak přišly pochybnosti, ale to už jsem ostatní nemohla zradit. Ale nebude to ostuda? Teoreticky bych mohla být babičkou a ty by přece měly být v kuchyni učitelky a ne žákyně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M81a98r91t73i83n 38O63c97h 7179134845926

Tvl to pekly sadrovyho jezka i s bodlinama.

0/0
30.12.2014 23:48

P44e98t17r 81V81o43p76i95č37k77a 3504678841554

Jak vznikne z 500 ml Salka a 350 ml tuzemáku 800 ml likéru?

Proč se to Salko má ohřívat a pak chladit? Jako aby to vypadalo vědecky? :-)

0/0
21.12.2014 12:56
Foto

M91a30r39t25i58n 64O58c59h 7179974495606

500+350=850-50 co vybryndaly = 800 Ne?

0/0
30.12.2014 23:47

J94i66n20d11ř25i69c55h 52P68o42l44á14k 1202802135587

Zkuste dát polovinu cukru, vánočka bude i tak sladká až až a nebude mít tendenci tolik ujíždět. Nemusíme následovat příšerným přeslazením americké recepty.

+1/0
16.12.2014 23:58

A85n45n77a 70K81o24v59á48ř78o13v48á 9259719309293

Já bych se mírného ujetí vánočky nebála. Ty prasklinky jsou chuťově nejlepší :-)

+3/−1
16.12.2014 13:18
Foto

E40v36a 74V65i80n80k84l62e42r36o22v59á 8926875482913

Pche, praskliny že jsou nejlepší? To je jak jíst prasklej párek :D Ani nápad! (ale znám pár lidí, kteří by se o prasklej párek porvali, to je fakt :D)

0/0
16.12.2014 14:01

J73a85n 87P10a81z45d43e69r64a 7657604399201

to maj teda v pekárnách asi velkou spotřebu špejlí....;-D

0/0
16.12.2014 0:33

K30a58t53e76ř28i74n38a 66H36a20l85a78š73k71o20v63á 1945125953437

to asi ne, pochybuju, ze v pekarne delaji patrovou vanocku. a vzhledem ke konzistenci koupovane vanocky neverim ani v radny podil masla v teste, spis to odhaduju na nejakou pridanou smakuladu (treba xanthan, fosforecnany a podobne). takze tam asi spejlovat opravdu netreba, zahustovadla to udrzi Rv

+1/0
16.12.2014 8:13
Foto

P56a54v79e39l 51K27o29č63i48č73k13a 6437750776495

Profík to plete z osmi copů a nepotřebuje špejle.

+4/0
16.12.2014 12:36







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.