Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Odlehčete své večeře s mořskými rybami, bylinkami a tofu

Šéfkuchař pražské restaurace La Strada Ristorante Jan Souček, patří mezi mladé mistry svého oboru snažící se posunout výše laťku české gastronomie. Vyzkoušejte si jeho recepty na lehké večeře, se sojou v podobě lehké smetany nebo jako tofu a se zdravými rybami a čerstvými bylinkami.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M27i57r89o28s11l83a38v 14H98r80a50c85h 9626719655545

To je asi nějaká skrytá reklama, jako všechno tady. Mořský ryby mě nelákaj ani večer ani v poledne. Já jsem tvor vnitozemskej a jim co je zdejší. Stejně jako mě nebere anananas.

+1/0
7.9.2014 12:14

R79e21n83a11t30a 35H14a14v20l77í42č14k11o90v10á 3129626683805

Když už rybu, tak pstruha, candáta, štiku.... Naštěstí jsme rodina rybářů, tak ty mořský ryby a potvory k životu nepotřebujeme.

0/0
7.9.2014 18:37
Foto

A30n37n88a 65V46e25s45e35l83á 2540488476

Večeře s mořskými rybami máme ještě navíc odlehčit, nebo máme své večeře odlehčit mořskými rybami...?

+1/0
7.9.2014 7:52

L71u57c27i10e 54J67i98ř33í57k69o79v46á 4139353962423

Bez toho "S" v nadpisu, prosím...;-D;-D;-D

+1/0
6.9.2014 22:05
Foto

A40n48n51a 86V96e63s12e15l90á 2540478846

Možná redakce tyhle pitomosti dělá schválně, aby články určitě nezůstaly bez reakce...

0/0
7.9.2014 7:53







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.