Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Zabijačka, vinný košt i perník. Tak chutná březen v Česku

Zima se pomalu chýlí ke konci, masopust je za námi a Velikonoce ještě daleko. To ovšem není důvod k tomu, aby se vaše chuťové pohárky mohly oddávat sladkému nicnedělání. I v březnu se můžete vydat za zajímavými gastronomickými zážitky po celé České republice. Tipy na příští dva týdny pro vás připravila redakce Gastronaut.cz.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Lykantropie

hmm

myslím že zabijačka díky naší "milé" EU už asi těžko... viz http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/8662-tak-uz-nam-eurohujeri-zakazali-i-domaci-zabijacku-at-si-celou-eu-strci-do-prd-le-.aspx

0/0
2.3.2012 11:28

Vometák

Moc hezké zvyky

Hezké zvyky mají v tom Česku. U nás v Čechách to máme podobné. Je zajímavé, že v naší zemi máme města s úplně stejnými názvy:-)

0/0
2.3.2012 8:31







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.