Diskuse k článku
Daňčí, mufloní, srnčí... Zkuste zvěřinu podle šéfkuchaře
Máte v příbuzenstvu nimroda, ale nevíte, jak naložit s daňčím, srnčím nebo mufloním masem, které vám věnoval? Vyzkoušejte některý ze tří receptů, jež pro vás připravil šéfkuchař vyhlášené pražské restaurace U Schnellů David Hendrych.
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Zobrazit příspěvky:
Všechny podle vláken Všechny podle času
![]() |
Inkvizitor JohnyGlancDoteď se mi nedaří, dát těm omáčkám takovou glazuru jako na fotkách. Jak oni to sakra dělají. Nemáte někdo postup? :) |
![]() |
Mražená spermieRe: Glanckvůli focení se jídlo stříká lesklým lakem, někdy se i dobarvuje apod. |
![]() |
AndraxRe: GlancJe ta omacka doopravdy k jidlu? Neni z pytliku? Pripada mi tak. |
![]() |
BOP B 3AKOHEDaňčí, mufloní, srnčí..."Labutě, berušky, hadi... dostanu já někdy normální film?" |