Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Daňčí, mufloní, srnčí... Zkuste zvěřinu podle šéfkuchaře

Máte v příbuzenstvu nimroda, ale nevíte, jak naložit s daňčím, srnčím nebo mufloním masem, které vám věnoval? Vyzkoušejte některý ze tří receptů, jež pro vás připravil šéfkuchař vyhlášené pražské restaurace U Schnellů David Hendrych.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Inkvizitor Johny

Glanc

Doteď se mi nedaří, dát těm omáčkám takovou glazuru jako na fotkách. Jak oni to sakra dělají. Nemáte někdo postup? :)

0/0
23.11.2011 14:42

Mražená spermie

Re: Glanc

kvůli focení se jídlo stříká lesklým lakem, někdy se i dobarvuje apod.

+1/0
23.11.2011 15:00

roedor

Re: Glanc

najmout si foodstylistu:-)

0/0
23.11.2011 15:11

Andrax

Re: Glanc

Je ta omacka doopravdy k jidlu? Neni z pytliku? Pripada mi tak. :-)

0/0
24.11.2011 10:32

Spalovač_šancí

Re: Glanc

chce to lepší osvětlení :-)

0/0
24.11.2011 16:22

BOP B 3AKOHE

Daňčí, mufloní, srnčí...

"Labutě, berušky, hadi... dostanu já někdy normální film?" ;-D;-D;-D

0/0
23.11.2011 9:45

BíláKočkaPřevlečenáZaTrpaslíka

nejlepsi je to maso zezrat

R^

0/0
23.11.2011 8:27