Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

cavolaia

To je jen ta základní omáčka.

Může se tam přidat na př. feferonek nebo origan nebo cibule, petržel a celer, nebo se mohou rajská rozmixovat i se šlupkami a pak je narychlo obdělat na oleji. Záleží na tom, co víc chutná. Nebo se tam mohou přidat do horkého oleje sardelky nebo zas tuňák v oleji.

0/0
13.9.2011 8:42

svarak_z_krabicaku_reborned

Chybějící ingredience...

A osobně bych tam přidal i oregano, špetku pepře, před rajčatama a česnekem na pánvičku vrznul 1 velkou cibuli a rajčata podlil 1 dcl bílého suchého vína teprve to bych nechal vyvařit na tu správnou konzistenci. Pak by to byla tip top omáčka, a na jen rozvařená rajčata s česnekem.

0/0
12.9.2011 15:12

svarak_z_krabicaku_reborned

RaJČÁTKA

U takovýchto receptů vždy přemýšlím, proč dávaj pryč ta semínka z rajčat. Čemu jako vadí?

0/0
12.9.2011 14:29

CCblue

Re: RaJČÁTKA

Já semínka nechávám, protože tomu dají správnou chuť.

0/0
13.9.2011 10:52







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.