Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Grilování bez masa: zkuste zeleninové wrapy nebo banán s medem

Zatímco muži nejraději grilují steaky, klobásy či špekáčky, ženy dávají přednost bílým masům a zelenině. Proč se tedy masu nevyhnout úplně? Nezapomeňte však, že čerstvé bylinky dodají jídlu neodolatelnou chuť.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

dscs

"grilovani"

ja moc nechapu, proc je neco, co s eneprodysne zabali do aloblau, nazyvane grilovanym, to muzu dat do trouby:D

0/0
26.6.2011 13:20

váš účet byl vzrušen

Tak v tom případě jsem chlap!

0/0
25.6.2011 21:59

pouler

mno

Veganský grilovačky jsme dělali vždy s naloženými sojovými stejky, výborné jsou brambory (kořeněné, nebo v zeleninové omáčce), taky ovocné dipy (hlavně ten z třešní:-)... atd... je toho dostR^ k pití vegetariánské pivo (jakékokoliv) bez masa je též bílé a červené víno, všechny pálenky, destiláty i šťávy... kurňa existuje vůbec nějaký pití z masa?;-D

0/0
25.6.2011 19:08

Duke...Nukem

Re: mno

tak ty sojove steiky bych asi vynechal..:-)

0/0
25.6.2011 20:03

pouler

Re: mno

Ani bys to nepoznal myslel by jsi že je to kuře...

0/0
25.6.2011 22:43

váš účet byl vzrušen

Re: mno

Grilovaná soja - dvakrát tak karcinogenní. No nekupte to.

0/0
25.6.2011 21:58

pouler

Re: mno

Stejk nespálíš... to snad ani nejde... ale maso spálíš jak nic

0/0
25.6.2011 22:45

síma25

Re: mno

No ale steak je z masa, aspoň podle slovníku. Takže ta věta nedává smysl. Soja je náhražka masa, takže jestli jste to myslel tak,  že sojový steak nejde spálit, pak to smysl dává, ale nic to nemění na tom, že nechápu, proč to jíst. Když píšete, že to chutná jako kuře, tak proč si nedat to kuře, které stejně chutná líp? A lepší náhražka kuřete je šmakoun, ten má i podobnou texturu. Soja je dobrá do sekané, odlehčí ji a ta je pak nadýchaná, když je hluboko do kapsy, dá se sojou nahradit část masa do číny, ale hned po výplatě je potřeba doplnit jídelníček:)

Grilování je pro mě zážitek z dobrého jídla, tam se prostě náhražkama cpát nechci.

0/0
26.6.2011 9:19

dscs

Re: mno

kure si vegetariani a vegani nedavaji proto, ze nechteji jist zabita zvirata, to je cele

0/0
26.6.2011 13:22

Lord Havelock Vetinari

Re: mno

Čínské rybí víno, a z nealka je to taková ta vietnamská záležitost, kde se mrtvé ryby daj do sudu se slanou vodou a tam se nechají rok disintegrovat, dokud z toho nevznikne taková substance, co je prý velice zdravá, ale smrdí jak samo peklo.

0/0
25.6.2011 23:37

Duke...Nukem

Re: mno

a to nekdo pije...8-o,nikdy...

0/0
26.6.2011 10:14

vidocqcz

hm

Škoda jen, že podle textu na začátku je to jen pro ženy. Hned bych si dal. Ale autorka je asi jiného názoru ...

0/0
25.6.2011 11:08

Hanimura

Re: hm

Zeleninu mam radeji presto ze jsem chlap. Mnam. ;-)

0/0
25.6.2011 11:10

jouzi

:(

A já jsem zrovna zase v háku a všude samý dobroty. Na Hobby se dělá nepečený dort, na Oně se griluje, na Seznamu se dělají dobroty se zakyskou. Chjo, nejsem já chudák? ;-(

0/0
25.6.2011 10:34

Duke...Nukem

mnam,

jen kdybych nebyl tak liny....;-)

0/0
25.6.2011 9:11







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.