Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Recepty na gril, po kterých vám břicho nepukne

Pánové mají rádi, když se na grilu pečou pořádné flákoty masa. Letní večery ale nemusejí bezpodmínečně končit přecpaným žaludkem, zkuste trochu odlehčit a pochutnejte si třeba na rybě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

mimi-fati

Mnam...

Dala bych si dala...;-D

0/0
24.6.2011 17:42

leather-man

No já nevím,

zkoušel jsem rybu na grilu a nic moc teda. Lepší je fakt kuřecí. :-/

0/0
24.6.2011 15:56

lajika

možná

mně by po dvou kilech žeber možná břicho puklo... ostatně - i kotlety jsou docela sytý.

0/0
24.6.2011 13:46

Inkvizitor Johny

Pstruh?

To je pstruh na fotce nebo platýz? ;-D

0/0
24.6.2011 12:57

chudacek.blbecek

Re: Pstruh?

Docela určitě pstruh http://www.google.com/search?q=plat%C3%BDz&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&um=1&hl=cs&biw=1288&bih=691&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

0/0
24.6.2011 15:41

chudacek.blbecek

První recept

Prej "po kterých vám břicho nepukne" a následuje recept na žebra a rovnou dvě kila. Ať aspoň není ten recept na prvním místě, to je fakt výsměch. Nebo tam napište, pro kolik osob to je, to je nejsnazší.

0/0
24.6.2011 12:29







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.