Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Bohyně české kuchyně: masové i zeleninové řízky na různé způsoby

Kouzlo řízků je určitě v křupavém trojobalu. Díky němu má tolik fanoušků a punc slavnostního jídla. Každá kuchařka i kuchař vám potvrdí, že obalovat se dá v podstatě cokoliv – masem počínaje přes zeleninu až ke květům (třeba z cuket).

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Kikuyu

Daji se smazit i zelena rajcata,

okurky, okra, jatra, ale prosim, proc? Proc vse smazit? Vzdyt je to vazne nezdrave porad se cpat smazenym. Jen se podivejte na Americany, kteri smazi vse a jak vypadaji...;-D

0/0
28.10.2009 1:49

Host

Souhlasim,

toho košťála bych seříznul ! ;-D

0/0
17.10.2009 23:31

Vrana_Jaroslav casto na tyden.cz

Re: Souhlasim,

Ja bych mu udelal i neco jinyho R^

0/0
18.10.2009 20:32

Host

Řízky v Praze

Nejlepší řízky k pohledání - byl jsem místo nedělního domácího oběda v Kuřeti v hodinkách, ulici už neví ale je to u Viktorky na Žižkově a vřele doporučuji!!! Šéfkuchař RAdek Šubrt -řízek na 10 způsobů... R^

0/0
17.10.2009 17:12

Host

Ano doktore

velmi nezdraviRv

0/0
17.10.2009 9:18

lipl

Re: Ano doktore

Koho nezdraví?

0/0
17.10.2009 9:56

Host

Re: Ano doktore

Tak z tebe mi zaskočilo, tohle by mě nenapadlo. To je lepší, než upozorňovat na hrubku. Kouzelná čeština. ;-D;-D;-D

0/0
17.10.2009 12:59

Host

video

v dnesni dobe by ten clanek chtel i instruktazni videa :)

0/0
17.10.2009 5:31

Host

Re: video

Třeba toto

http://www.youtube.com/watch?v=o-RoGNLuHgk

0/0
17.10.2009 20:15

kecinav

Smažený květák

Smažený květák je docela dobrý, ale ještě nikdy jsem neslyšel říkat tomu květákový řízek.

0/0
17.10.2009 4:47

unbreakable debater

Re: Smažený květák

Tak rozdíl asi bude v tom, že obalovaný květák se dělá po růžičkách, zatímco tenhle se krájí na plátky. Nevím ale, jestli taková "inovace" stačí na nové označení. Pod květákovým řízkem si spíš představují karbanátek z mletého květáku.

0/0
17.10.2009 12:06

mattonka

Re: Smažený květák

v rodině mojí kamarádky říkají smaženému sýru sýrový řízek a smaženému filé rybí řízek...

0/0
17.10.2009 17:30

Host

Re: Smažený květák

cokoliv řízneš, je to řízek, takže i nařezaný květák :-)

0/0
19.10.2009 14:01







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.