Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Knedlíky netradičně: špenátové, chlupaté, odpalované

Naše recepty vás naučí vařit knedlíky tak, že se vyhnete nepříjemným lapáliím. Pokud chcete udělat maximum pro dobrý výsledek, připravte si v předstihu všechny ingredience, aby při samotné přípravě těsta měly všechny stejnou teplotu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

barbarství

do chlupatých knedlíků patří jen syrové brambory fuuuuj

0/0
16.9.2009 12:37

Host

KNEDLÍČEK

KNEDLÍK KNEDLA JE ZAJÍMAVÉ ČEHO SE DNES LIDI CHYTNOU ... KNEDLÍCI JSOU NAŠÍ PÁNI VLADAŘI;-D ...  ALE JINAK KNEDLO VEPŘO ZELO JE LUXUSNÍ  NEDĚLNÍ OBÍDEK ;-D MEJTE SE KRÁSNĚ SOUDRUZI

0/0
13.9.2009 14:22

Host

mouka

Myslíte, že je možné knedlíky zkusit i z hladké mouky? Žjiji v zahraničí a tady hrubou nemají...

díky

0/0
13.9.2009 8:21

Host

Re: mouka

jde to a kdyz umis testo tak to skoro ani nepoznas. ale muzes koupit i mouku na testoviny. jmenuje se semolina. primichej do ni necelou pulku hladky. nebo si najdi ve slovniku(nevim kde jsi) preklad slova krupice.

0/0
13.9.2009 9:54

Host

Re: mouka

jeste jsem zapomnel ze venku v bio obchodech si muzes koupit zrni v celku, maji tam mlynky kde ti ho umelou na pozadovanou hrubost.

0/0
13.9.2009 9:58

Host

Re: mouka

semolinu tu mají, už jsem to zkoušela.... nebylo to úplně ono...., ale nezkoušela jsem to v knedlíkách... díky

0/0
13.9.2009 20:00

Host

knedlik? bléééé,fuj brrrrr

knedlik je nejvetsi humus co jsem kdy zral !!!

0/0
12.9.2009 16:09

Host

Re: knedlik? bléééé,fuj brrrrr

Tak proč si o nich čteš ? Trochu masochista ne ? :)))

0/0
12.9.2009 20:04

Kecaj

Re: knedlik? bléééé,fuj brrrrr

Spíš blb.

0/0
13.9.2009 9:43

Elpin

I ty kastrole...

"Přisypeme mouku a za stálého míchání necháme těsto zhoustnout, dokud se nepřestane lepit na vařečku a kastrola" ;-D;-D;-D

0/0
12.9.2009 13:18

Host

odpalovane

Netusil jsem co to jsou odpalovane knedliky a po precteni to nevim zas. Podle clanku to jsou obycejne svestkove knedliky. To se odpaluji az ty hotove? Bejsbolkou? Nebo co se tim odpalovanim mysli?

0/0
12.9.2009 12:51

Host

Mňam

V Česku je vždy knedlík lepší než politik!

0/0
12.9.2009 7:42

Host

Re: Mňam

nevěřila bych, že se dá politika nacpat i pod článek o jídle :-D

0/0
12.9.2009 10:55







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.