Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Lahodné dezerty z malin, ostružin, hrušek a dalšího letního ovoce

Na co nejjednodušších dezertech nic nezkazíte. Snoubení ovoce se zakysanou smetanou či šlehačkou je téměř univerzální. Mezi recepty najdete i jeden od šéfcukrářky hotelu Imperial Kateřiny Fornůskové.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

tak ten si asi neupecu

Mřížkový koláč s hruškami Recept od Kateřiny Fornůskové, šéfcukrářky pražského hotelu Imperial je sice asi fajn, ale jaka je tam mouka, to uz jaksi nikde nevyctu. Pouze 300g mouky. To si muzu vybrat? Rv

0/0
21.7.2009 14:58

Host

Re: tak ten si asi neupecu

Nejsem šéfkuchařka,ale myslím,že to bude mouka hladká.:-)

0/0
9.8.2009 18:50

Host

kluk od vedle

Kdo by se s tím patlal, hyper albertu mají lepší. Dnešní borky nejsou stavěné na takové koniny, neblbni.

0/0
18.7.2009 0:25

aquaterra

Re: kluk od vedle

Hyper alberty mají jiné, plné éček.

0/0
18.7.2009 21:16

Host

Re: kluk od vedle

tak na to pozor. sex a jídlo jsou dvě největší ženské zbraně, které s muže udělají otroka.

0/0
19.7.2009 19:58







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.