Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Smaženou vinnou klobásu zvládne každý

Nejjednodušší úpravu vinné klobásy zvládne i naprostý začátečník. Stačí ji stočit a dozlatova upéct v pekáčku v troubě či na pánvi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Marie

vinná klobása s nádivkou

moc nám chutná zatočit v.klobásu po dnu pekáčku a po částečném zapečení přikrýt houskovou klasickou nádivkou jak je kdo zvyklí a dočervena zapéct.

0/0
14.12.2008 17:04

s(h)arka

je lepší jako náplň..

rozklepat kuřecí prsa, do nich natlačit obsah vinné klobásy, přeložit a sklepat okraje, pak obalit v trojbalu, osmažit...s kaší je to lahůdka...

0/0
10.12.2008 10:04

Markéta

Re: je lepší jako náplň..

wau, to zní dobře ;-D

0/0
11.12.2008 12:09

Ftipnejj

tezky

tezkej recept R^

0/0
10.12.2008 8:26







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.