Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pečená martinská husa

Pečená husa zahajuje procesí zimních lahůdek, které prověřila tradice. Aby chutnala opravdu pohádkově, připravte ji podle osvědčeného postupu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Mirek

Nikdy není pozdě

Mám syna Martina i vnuka Martina dostali pěknou husu - fakt.

Ale k věcí nikdy není na takovou dobrotu pozdě.

Mirek

0/0
15.11.2008 19:36

belgian chocolate

levandule?

no to mě teda podržte

0/0
15.11.2008 15:31

vanda

trochu pozde

Neni na martinskou husu trochu pozde ???8-o

0/0
15.11.2008 2:10







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.