Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Klasická hovězí pečeně

Pravá anglická hovězí pečeně, podávaná s bramborami a zeleninou, je na americkém nedělním stole skutečnou klasikou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

vymrzovac

konečně pořádnej článek o ženský.....

....hovězí pečeně !.............i když teda nevím,jak bych na začátku tu pečeni opekl ze všech stran:-/?...................možná by stačilo ji osmahnout,aby se maso zatáhlo;-) a dále tu PEČENI dusit podle návodu:-/

0/0
3.9.2008 9:16

violinist

podobně

dělám svíčkovou :-) hovězí pečeně je bašta, a čím větší flák masa, tím líp!

0/0
3.9.2008 8:56

klučíček

a co?

To marinované uhlí?

0/0
3.9.2008 8:49

Jim

.

Do prkýnka, to bych si dal...

0/0
3.9.2008 8:25







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.