Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Osgood pie

Někteří zasvěcenci říkají, že "osgood" je zkratka spojení "oh-so-good" (ó, tak dobré). Jiní tvrdí, že to bylo jméno kuchaře, který tento páj vymyslel, a další soudí, že název poukazuje na místo původu: Ozarks. Ať už je to jakkoli, tenhle koláč rozhodně stojí za vyzkoušení!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Hyldegerda von Platfuss

...

Vypadá to jako pie, chutná to jako pee.

0/0
22.8.2008 17:37

cote d'or

páj????

jů rýli ár aut of jó májnd, árnt jů?

0/0
22.8.2008 11:34

jméno

a jéje, zakomplexovaná češtinářka zasahuje

;-D;-D;-D Hlavně že máš nick v angličtině, ty hvězdo:-P

0/0
22.8.2008 12:35

belgian chocolate

Re: a jéje, zakomplexovaná češtinářka zasahuje

1) cote d'or je francouzsky 2) když píšu nějakým jazykem, nemotám do něj výrazy z jiného

0/0
22.8.2008 19:37

a red wheelbarrow.

Re: Re: a jéje, zakomplexovaná češtinářka zasahuje

R^

0/0
23.8.2008 11:42

jméno

Re: páj????

béldžn čoklit:-P;-D;-D

0/0
22.8.2008 12:37

violinist1

Hmm

nevypadá to špatně, akorát bych na konci malinko změnila postup - tu sypkou směs (mouka, koření atd.) a smetanu bych postupně zamíchávala do té vaječné směsi, je to logičtější... :-)

0/0
22.8.2008 8:19







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.