Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Kachna po čínsku

Kachní maso nakrájíme na nudličky. Osolíme, zaprášíme Solamylem a smícháme s vajíčky. Necháme asi hodinu odležet a občas promícháme. Mezitím si nakrájíme zelí na lupínky a v osolené vodě ho uvaříme téměř do měkka. Připravíme si zálivku z červeného vína, worchestru, polévkového koření, špetky Glutasolu a několika lžíc vývaru.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Lojza

MNAM
Kachnu by si Belinka dala, ale stacila by ji po cesku.
0/0
16.8.2003 18:22







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.