Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vepřový guláš se zelím a rajčaty

Na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme na malé kostky nakrájené maso, osolíme, opaprikujeme a chvíli dusíme bez podlévání. Pak přidáme zelí a dusíme asi 15 minut, potom přidáme oloupaná nakrájená rajčata a dusíme dalších 10 minut. Zaprášíme moukou a necháme přejít varem. Podáváme s chlebem nebo houskovým knedlíkem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

palacky

Segedýn
... a pokud do tohoto pokrmu přidáte zakysanou smetanu, budete mít výborný segedýn.
0/0
10.4.2003 9:24







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.