Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Krkovička na medu, bylinkové quiche a bábovka. Dejte si farmářské menu

Sehnat potraviny přímo od farmářů už dnes není tak těžké. Přinesli jste si domů pěkný kousek masa, med nebo třeba bylinky a nevíte, co s nimi? Zkuste si jako my připravit parádní farmářské menu. Zvládne ho i začátečník, ale pochutná si i ten nejmlsnější strávník.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Š66á17r40k41a 97M80a58t78y70á54š29o10v52á 1371295162939

Zapomněli jste uvést, že musíte tak ymakat jako farmář, tohl esi THP pracovník dát nemůže, prootže by za několik týádnů rozsedl kancelářskou otočnou židli :-D

Mimochodem, v receptu na olejovou bábovku,jste snížili olej a místo mlíka jste dali podmáslí...a přidali jedno vejce...vejce stačí jedno a když není mlíko po ruce, naleje se podmáslí nebo jogurt, takže nic světoborného,jo jen místo toho kakaa bych dala nadrcenou větší mrkev (ne nastrouhanou, opravdu nadrcenou v drtiči na drobno)...

0/−2
2.5.2017 7:09

A48l58e91n21a 15V20e59s68e40l30á 3453531225828

Jinými slovy, byste radši upekla bábovku podle úplně jiného receptu. :-)

+4/0
2.5.2017 15:10







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.