Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

A16l76e58x28a60n35d88r73a 93Ď97á87s36k91o13v41á 6548712220409

Neumím si představit že bych neumývala formičky či vykrajovátka,přeci jen těsta obsahují tuk. Nemáte strach ze žluklého tuku? Nebo snad dá tolik práce před pečením formičky vymazat? Jako přijde mi to odporné! Cukroví dělám každý rok a ještě se mi nestalo že by medvědí tlapky nešly vyklopit.:-P:-P

+5/0
doporučit
25.11.2016 17:23

R10e58n26a52t21a 47H21a13v60l47í31č21k48o89v40á 3449296343175

Poznámka k Lineckému cukroví: mám prastarý recept mé babičky, který používám už roky. U lineckého platí násobky sedmičky: 3:2:1=21dkg mouky, 14 dkg másla, 7 dkg cukru, 2 žloutky a 2 kávové lžičky citronové kůry.

+1/0
doporučit
27.11.2016 23:25

M60a87r34t78i66n 75C11a85j69t63h89a55m75l 3851208906130

Měsíc od té taškařice a začíná tu propaganda.

+1/−7
doporučit
25.11.2016 1:41







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.