Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

UKÁZKA: Třicetiminutová kuchařka ukazuje, jak si pochutnat bez lepku

Když William Davis vydal knihu Život bez pšenice, desítky tisíc lidí měnily své stravovací návyky a vyřazovaly z jídelníčků výrobky s lepkem. Narazily ale na problém - jak vařit chutně a rychle bez pšenice? Nová Davisova kuchařka ukazuje na dvě stě receptů, z nichž každý z nich připravíte do půl hodiny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

S94o86f10i72a 25H50r16a70d43c44o27v57á 5210147110936

Ooooo jaky zazrak uvarit kure na zelenine a zapecenou zeleninu bez lepku R^ jsem uchvacena! ;-D

+4/0
11.4.2015 22:52

A96l19e78n57a 17V91e93s45e81l19á 3823361775288

Jo, taky mě to pobavilo - ten úvodní text "konečně bezmoučná a bezmléčná verze kuřete". A pak do té "bezmléčné" verze dají parmezán...

0/0
12.4.2015 10:08
Foto

K20a81r47e30l 93T46o20m25á76š44e73k 7664249807869

Mě pšenice nevadí. A veganům zřejmě také ne, když konzumují umělé maso, připravené z pšeničné bílkoviny. My jsme to také kdysi jedli a bylo to dobré.

0/0
11.4.2015 13:12


E65v61a 82H86r94u15b36á 4420417322432

Do tech zakusku misto masla avokado :)

0/0
11.4.2015 9:39





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.