Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Uvařte si české menu s výraznými chutěmi perníku, povidel a višní

Šéfkuchař Václav Frič z restaurace Na Pekárně je velký milovník a popularizátor klasické české kuchyně. Přesvědčí vás, že i v této zdánlivě tradiční disciplíně lze stále objevovat nové obzory.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A72n92t97o80n32í30n 17M80e69l48e11n16o12v87s52k61ý 4435348390243

Jednou byl u pólrajcha a ukázalo se, že neumí svíčkovou a má zcestné názory (prý je i pro dospělé nejlepší jídlo, které chutná dětem). Takže svíčková byla veledsladká. Děkuji, nechci.

0/0
26.1.2015 12:06

V30a93c97l33a91v 46M74a76c66h 1976760606860

K Václavu Fryčovi do Čakoviček se vyplatí zajet osobně. Recept je sice detailně popsaný, že to láká si menu uvařit doma sami, ale zážitek z restaurace Na pekárně je nezaměnitelný. Již po příchodu dostanete do ruky poctivě namazaný krajíc domácího chleba se škvarkovou nebo vajíčkovou pomazánkou, ochutnáte vlastní pivo vařené přímo pro tento hostinec z malého českého pivovaru a budete mít jediný problém - co si z denní nabídky vybrat nejdříve a co ponechat až na příští návštěvu. Doporučuji reservaci předem.

0/0
25.1.2015 14:58

L31a50d37i69s34l67a50v 95M59i35k39a 1911149914224

Až na to "y" ve jméně souhlasím ))

+1/0
25.1.2015 17:16







mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.