Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ohromte rodinu svatoštěpánskou kachnou na švestkách a získejte kuchařku

V posledním díle letošního Herbáře čeká diváky České televize souboj kachen. Upečte si tu vítěznou svatoštěpánskou podle Lindy Rybové. Co se jí na svatého Štěpána a Nový rok u vás doma? Za svůj recept máte poslední šanci získat kuchařku Herbáře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M33a33r46t96i40n 67V83á98c63l12a90v 3114278123920

fuj kachna

+1/−1
15.12.2014 10:08

V69e76r92o89n33i67k29a 94H65r83o81z34n84á 9688862573890

Ne,ne mám lepší receptík ! Tohle ne ! Hruza!;-D Proč dělat zelí z kedlubny nikdy nepochopím! ;-(

0/0
14.12.2014 21:07

A55l41e52n44a 21V56e40s44e48l79á 3253801335648

Možná pro změnu, možná proto, že je rychleji hotové, možná proto, že nenadýmá. Nebo proto, že vám prostě chutná. :-)

+4/0
15.12.2014 9:44


H19e92l80e26n43a 38V48e32v58e66r49k64o72v55a 3989967

Kedlubnové zelí je výborné,ani bych si ho kachnou nekazila.Stačí dobrý brambor.R^

+1/0
15.12.2014 12:40

M51a72r56i58e 57Š82í90p45k38o41v54á 5192182864947

Nekazila, zvlášť touto kachnou. A to mám ovoce ve vaření ráda. Ale tento experiment se mi nezdá.

0/0
20.12.2014 19:58





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.