Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ohromte rodinu svatoštěpánskou kachnou na švestkách a získejte kuchařku

V posledním díle letošního Herbáře čeká diváky České televize souboj kachen. Upečte si tu vítěznou svatoštěpánskou podle Lindy Rybové. Co se jí na svatého Štěpána a Nový rok u vás doma? Za svůj recept máte poslední šanci získat kuchařku Herbáře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M74a71r96t51i97n 54V35á29c43l83a17v 3414418483240

fuj kachna

+1/−1
15.12.2014 10:08

V73e87r90o58n66i30k76a 56H70r53o36z83n85á 9988932223890

Ne,ne mám lepší receptík ! Tohle ne ! Hruza!;-D Proč dělat zelí z kedlubny nikdy nepochopím! ;-(

0/0
14.12.2014 21:07

A88l33e73n50a 67V21e86s28e37l86á 3823491645518

Možná pro změnu, možná proto, že je rychleji hotové, možná proto, že nenadýmá. Nebo proto, že vám prostě chutná. :-)

+4/0
15.12.2014 9:44

H56e40l84e84n31a 12V33e91v94e96r25k35o96v71a 3699497

Kedlubnové zelí je výborné,ani bych si ho kachnou nekazila.Stačí dobrý brambor.R^

+1/0
15.12.2014 12:40

M30a49r70i26e 51Š17í73p72k16o75v13á 5392382424937

Nekazila, zvlášť touto kachnou. A to mám ovoce ve vaření ráda. Ale tento experiment se mi nezdá.

0/0
20.12.2014 19:58







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.