Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nejlepší domácí vánočka a úžasný vaječný koňak. Chystaly jsme Vánoce

Rozhodnutí přihlásit se na kurz pečení vánočního cukroví padlo u kafe s kamarádkami a z čisté euforie. Teprve pak přišly pochybnosti, ale to už jsem ostatní nemohla zradit. Ale nebude to ostuda? Teoreticky bych mohla být babičkou a ty by přece měly být v kuchyni učitelky a ne žákyně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M82a74r48t75i76n 95O71c20h 7589634355136

Tvl to pekly sadrovyho jezka i s bodlinama.

0/0
30.12.2014 23:48

P36e33t48r 85V66o45p68i17č98k19a 3644978851814

Jak vznikne z 500 ml Salka a 350 ml tuzemáku 800 ml likéru?

Proč se to Salko má ohřívat a pak chladit? Jako aby to vypadalo vědecky? :-)

0/0
21.12.2014 12:56
Foto

M39a64r18t10i10n 95O58c33h 7849914375936

500+350=850-50 co vybryndaly = 800 Ne?

0/0
30.12.2014 23:47


J31i97n49d13ř18i69c56h 47P13o94l46á62k 1512782985137

Zkuste dát polovinu cukru, vánočka bude i tak sladká až až a nebude mít tendenci tolik ujíždět. Nemusíme následovat příšerným přeslazením americké recepty.

+1/0
16.12.2014 23:58

A72n82n65a 83K77o89v23á42ř54o49v62á 9359169769983

Já bych se mírného ujetí vánočky nebála. Ty prasklinky jsou chuťově nejlepší :-)

+3/−1
16.12.2014 13:18
Foto

E63v93a 39V51i46n18k58l16e55r37o39v44á 8356685712473

Pche, praskliny že jsou nejlepší? To je jak jíst prasklej párek :D Ani nápad! (ale znám pár lidí, kteří by se o prasklej párek porvali, to je fakt :D)

0/0
16.12.2014 14:01

J57a27n 59P29a21z18d71e19r53a 7187364699631

to maj teda v pekárnách asi velkou spotřebu špejlí....;-D

0/0
16.12.2014 0:33

K29a92t21e96ř28i46n98a 56H49a57l66a64š34k59o38v49á 1605785163847

to asi ne, pochybuju, ze v pekarne delaji patrovou vanocku. a vzhledem ke konzistenci koupovane vanocky neverim ani v radny podil masla v teste, spis to odhaduju na nejakou pridanou smakuladu (treba xanthan, fosforecnany a podobne). takze tam asi spejlovat opravdu netreba, zahustovadla to udrzi Rv

+1/0
16.12.2014 8:13
Foto

P77a25v76e88l 26K78o51č84i66č41k91a 6107320456915

Profík to plete z osmi copů a nepotřebuje špejle.

+4/0
16.12.2014 12:36





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.