Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nejlepší domácí vánočka a úžasný vaječný koňak. Chystaly jsme Vánoce

Rozhodnutí přihlásit se na kurz pečení vánočního cukroví padlo u kafe s kamarádkami a z čisté euforie. Teprve pak přišly pochybnosti, ale to už jsem ostatní nemohla zradit. Ale nebude to ostuda? Teoreticky bych mohla být babičkou a ty by přece měly být v kuchyni učitelky a ne žákyně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M34a65r51t46i90n 61O48c77h 7299324575176

Tvl to pekly sadrovyho jezka i s bodlinama.

0/0
30.12.2014 23:48

P48e12t10r 27V79o69p21i97č34k65a 3744498681684

Jak vznikne z 500 ml Salka a 350 ml tuzemáku 800 ml likéru?

Proč se to Salko má ohřívat a pak chladit? Jako aby to vypadalo vědecky? :-)

0/0
21.12.2014 12:56
Foto

M36a30r39t88i88n 24O74c88h 7899754425656

500+350=850-50 co vybryndaly = 800 Ne?

0/0
30.12.2014 23:47

J81i38n88d21ř52i98c80h 47P30o76l47á80k 1802892445457

Zkuste dát polovinu cukru, vánočka bude i tak sladká až až a nebude mít tendenci tolik ujíždět. Nemusíme následovat příšerným přeslazením americké recepty.

+1/0
16.12.2014 23:58

A49n41n96a 29K73o88v83á84ř76o69v47á 9459599869343

Já bych se mírného ujetí vánočky nebála. Ty prasklinky jsou chuťově nejlepší :-)

+3/−1
16.12.2014 13:18
Foto

E40v78a 24V23i11n44k73l64e32r35o77v91á 8806435322403

Pche, praskliny že jsou nejlepší? To je jak jíst prasklej párek :D Ani nápad! (ale znám pár lidí, kteří by se o prasklej párek porvali, to je fakt :D)

0/0
16.12.2014 14:01

J12a28n 67P53a47z46d72e94r58a 7927754579541

to maj teda v pekárnách asi velkou spotřebu špejlí....;-D

0/0
16.12.2014 0:33

K78a86t79e38ř51i53n75a 94H75a19l11a45š50k95o73v58á 1125795893107

to asi ne, pochybuju, ze v pekarne delaji patrovou vanocku. a vzhledem ke konzistenci koupovane vanocky neverim ani v radny podil masla v teste, spis to odhaduju na nejakou pridanou smakuladu (treba xanthan, fosforecnany a podobne). takze tam asi spejlovat opravdu netreba, zahustovadla to udrzi Rv

+1/0
16.12.2014 8:13
Foto

P87a19v36e63l 77K35o25č63i51č69k11a 6417270376165

Profík to plete z osmi copů a nepotřebuje špejle.

+4/0
16.12.2014 12:36







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.