Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nejlepší domácí vánočka a úžasný vaječný koňak. Chystaly jsme Vánoce

Rozhodnutí přihlásit se na kurz pečení vánočního cukroví padlo u kafe s kamarádkami a z čisté euforie. Teprve pak přišly pochybnosti, ale to už jsem ostatní nemohla zradit. Ale nebude to ostuda? Teoreticky bych mohla být babičkou a ty by přece měly být v kuchyni učitelky a ne žákyně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M59a91r24t23i45n 18O62c80h 7469674805416

Tvl to pekly sadrovyho jezka i s bodlinama.

0/0
30.12.2014 23:48

P23e59t17r 46V46o29p19i14č55k64a 3814858441374

Jak vznikne z 500 ml Salka a 350 ml tuzemáku 800 ml likéru?

Proč se to Salko má ohřívat a pak chladit? Jako aby to vypadalo vědecky? :-)

0/0
21.12.2014 12:56
Foto

M88a48r24t36i55n 96O70c92h 7239794225566

500+350=850-50 co vybryndaly = 800 Ne?

0/0
30.12.2014 23:47

J19i39n81d51ř44i35c77h 97P47o89l52á33k 1832472605257

Zkuste dát polovinu cukru, vánočka bude i tak sladká až až a nebude mít tendenci tolik ujíždět. Nemusíme následovat příšerným přeslazením americké recepty.

+1/0
16.12.2014 23:58

A46n70n53a 98K85o89v21á90ř86o32v87á 9689849149303

Já bych se mírného ujetí vánočky nebála. Ty prasklinky jsou chuťově nejlepší :-)

+3/−1
16.12.2014 13:18
Foto

E35v93a 11V93i40n16k17l73e38r62o60v88á 8376335762653

Pche, praskliny že jsou nejlepší? To je jak jíst prasklej párek :D Ani nápad! (ale znám pár lidí, kteří by se o prasklej párek porvali, to je fakt :D)

0/0
16.12.2014 14:01

J11a97n 83P13a12z87d34e33r31a 7707964479241

to maj teda v pekárnách asi velkou spotřebu špejlí....;-D

0/0
16.12.2014 0:33

K10a82t95e53ř59i46n26a 19H19a97l63a57š42k29o32v30á 1875235173827

to asi ne, pochybuju, ze v pekarne delaji patrovou vanocku. a vzhledem ke konzistenci koupovane vanocky neverim ani v radny podil masla v teste, spis to odhaduju na nejakou pridanou smakuladu (treba xanthan, fosforecnany a podobne). takze tam asi spejlovat opravdu netreba, zahustovadla to udrzi Rv

+1/0
16.12.2014 8:13
Foto

P29a98v43e60l 81K59o38č56i86č93k56a 6197620246905

Profík to plete z osmi copů a nepotřebuje špejle.

+4/0
16.12.2014 12:36







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.