Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Odlehčete své večeře s mořskými rybami, bylinkami a tofu

Šéfkuchař pražské restaurace La Strada Ristorante Jan Souček, patří mezi mladé mistry svého oboru snažící se posunout výše laťku české gastronomie. Vyzkoušejte si jeho recepty na lehké večeře, se sojou v podobě lehké smetany nebo jako tofu a se zdravými rybami a čerstvými bylinkami.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M47i93r64o21s73l96a66v 17H35r61a75c66h 9506309815705

To je asi nějaká skrytá reklama, jako všechno tady. Mořský ryby mě nelákaj ani večer ani v poledne. Já jsem tvor vnitozemskej a jim co je zdejší. Stejně jako mě nebere anananas.

+1/0
7.9.2014 12:14

R51e59n78a46t28a 72H54a23v12l77í68č35k46o74v76á 3429556543495

Když už rybu, tak pstruha, candáta, štiku.... Naštěstí jsme rodina rybářů, tak ty mořský ryby a potvory k životu nepotřebujeme.

0/0
7.9.2014 18:37
Foto

A51n10n16a 18V18e36s48e37l20á 2650978526

Večeře s mořskými rybami máme ještě navíc odlehčit, nebo máme své večeře odlehčit mořskými rybami...?

+1/0
7.9.2014 7:52

L53u21c18i50e 85J68i23ř28í74k48o50v18á 4959373412693

Bez toho "S" v nadpisu, prosím...;-D;-D;-D

+1/0
6.9.2014 22:05
Foto

A60n84n42a 20V95e80s40e69l45á 2500708196

Možná redakce tyhle pitomosti dělá schválně, aby články určitě nezůstaly bez reakce...

0/0
7.9.2014 7:53







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.