Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Odlehčete své večeře s mořskými rybami, bylinkami a tofu

Šéfkuchař pražské restaurace La Strada Ristorante Jan Souček, patří mezi mladé mistry svého oboru snažící se posunout výše laťku české gastronomie. Vyzkoušejte si jeho recepty na lehké večeře, se sojou v podobě lehké smetany nebo jako tofu a se zdravými rybami a čerstvými bylinkami.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M41i46r30o22s34l49a14v 79H91r88a23c42h 9316939255275

To je asi nějaká skrytá reklama, jako všechno tady. Mořský ryby mě nelákaj ani večer ani v poledne. Já jsem tvor vnitozemskej a jim co je zdejší. Stejně jako mě nebere anananas.

+1/0
7.9.2014 12:14

R19e16n86a63t16a 44H53a85v71l94í12č76k42o84v64á 3519536143265

Když už rybu, tak pstruha, candáta, štiku.... Naštěstí jsme rodina rybářů, tak ty mořský ryby a potvory k životu nepotřebujeme.

0/0
7.9.2014 18:37
Foto

A59n95n37a 27V23e80s68e94l29á 2960718106

Večeře s mořskými rybami máme ještě navíc odlehčit, nebo máme své večeře odlehčit mořskými rybami...?

+1/0
7.9.2014 7:52

L61u97c10i72e 39J36i70ř32í98k61o64v70á 4809453862293

Bez toho "S" v nadpisu, prosím...;-D;-D;-D

+1/0
6.9.2014 22:05
Foto

A94n29n50a 34V29e96s21e43l86á 2120178436

Možná redakce tyhle pitomosti dělá schválně, aby články určitě nezůstaly bez reakce...

0/0
7.9.2014 7:53







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.