Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Odlehčete své večeře s mořskými rybami, bylinkami a tofu

Šéfkuchař pražské restaurace La Strada Ristorante Jan Souček, patří mezi mladé mistry svého oboru snažící se posunout výše laťku české gastronomie. Vyzkoušejte si jeho recepty na lehké večeře, se sojou v podobě lehké smetany nebo jako tofu a se zdravými rybami a čerstvými bylinkami.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M88i87r74o91s78l35a45v 76H73r44a14c85h 9246409595645

To je asi nějaká skrytá reklama, jako všechno tady. Mořský ryby mě nelákaj ani večer ani v poledne. Já jsem tvor vnitozemskej a jim co je zdejší. Stejně jako mě nebere anananas.

+1/0
7.9.2014 12:14

R90e27n56a50t25a 85H39a29v45l56í61č45k46o80v51á 3569346143415

Když už rybu, tak pstruha, candáta, štiku.... Naštěstí jsme rodina rybářů, tak ty mořský ryby a potvory k životu nepotřebujeme.

0/0
7.9.2014 18:37
Foto

A43n78n26a 94V81e31s11e47l40á 2840688126

Večeře s mořskými rybami máme ještě navíc odlehčit, nebo máme své večeře odlehčit mořskými rybami...?

+1/0
7.9.2014 7:52


L79u13c60i66e 97J27i27ř35í61k24o40v49á 4399693902253

Bez toho "S" v nadpisu, prosím...;-D;-D;-D

+1/0
6.9.2014 22:05
Foto

A11n14n36a 40V23e66s54e54l94á 2150818286

Možná redakce tyhle pitomosti dělá schválně, aby články určitě nezůstaly bez reakce...

0/0
7.9.2014 7:53





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.