Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Chutě dalekého Maroka: hovězí kebab, jehněčí burger i mandlové bochánky

Vytvořte si ve své kuchyni nebo na zahradě exotickou atmosféru za každého počasí. Pomůžou tomu lahodné chutě a vůně kuchyně inspirované Marokem. Suroviny jsou přitom snadno k sehnání u českých farmářů a v obchodech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J94i49ř47í 46Š38t53ě76r79b70a 9203662887385

k tomu čaji bych doplnil, že se používá marocká máta (nana), zelený čaj většinou gunpowder, je to příjemná, osvěžující kombinace

0/0
23.8.2014 19:09

N16i92n74a 55P96o29k38o66r83n39á 1592565311679

Co mame rozumet pod "nekolik strouzku muskatoveho orisku" v receptu na kebaby? Jakoze nekolikrat strouhnout nebo se mini nekolik kusu jader? V druhem pripade by to mohlo byt po jidle zajimave...

+1/0
23.8.2014 6:01

J14a36n 40C30h67a71r65v78á18t 9591889553596

Tak ono v tom receptu je víc "zajímavých" věcí. Třeba jak půl kila masa rozdělit na 20 šišek. By každá měla 2,5 deka?Podobný recept jsem kdysi našel v nějaké internetové kuchařce (bylo to s medovou krustou - a je to moc dobré) a tam se takové množství masa rozděluje na 4 špejle.

V receptu na chlebové placky se zase píše o potřebě 300g vody a pak už je dál v receptu uváděné mlíko.

0/0
23.8.2014 11:04

M43i88r14o88s12l43a75v 58H20e37r16a84n 6768317681

Co na chuti Maroka koho tolik bere? 8-o Byl jsem tam, mel jidlo Tajin, CusCus... moc se tam teda nekoreni a jidlo se casto mdle chuti.

0/0
23.8.2014 1:39

P65a89v89e25l 69N49e49d49ě49l52a 5946330594961

přesně to mě napadlo, když jsem viděl ty obrázky. Normální obyčejní Maročani mají maso asi tak jednou za měsíc. Normální je kus-kus nebo tažín se zeleninou (většinou mrkev). Tohle tak leda v Hiltonu v Casablance ...

0/0
23.8.2014 15:34

M42i84r10o46s85l49a62v 93H36e25r80a71n 6578757301

Me CusCus nevadi, ale u nas je teda lepsi proste. Zkusil jsem tam umyslne i klasiku pizza Quatro Formaggi. Kamos i ja si rikame, proc ta pizza je tak divna? Uz to vime, skoro zadne koreni :-)

0/0
24.8.2014 16:28







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.