Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pět bylinek, které udělají každý pokrm zdravější

Chcete více antioxidantů? Ochuťte svůj pokrm oregánem. Potřebujete více železa? Přidejte levanduli. Některé bylinky dokonce mohou snížit množství toxických látek, které se tvoří při vaření. A pokud se snad o zdravou výživu vůbec nestaráte, vězte, že ty správné bylinky vám pomohou vytvořit lahodné pokrmy, kterými ohromíte své okolí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M92a59t10o90u63š 55B26á18r43t31a 4556330896238

Proč oregano, když je to dobromysl? To můžeme rovnou říkar rozmarýnu rosemary a tymiánu thymus.

+1/0
6.8.2014 13:30





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.