Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Upečte si koláčky s lesním ovocem a další dobroty z celozrnné mouky

Naši předkové věděli, proč jedí "vdolky z bílé mouky jenom jednou za týden". Jednak byla bílá mouka drahá, a také po ní rostlo břicho a zadek, který se při práci na poli dost nehodil. My se hýbeme mnohem méně, přesto jíme bílou mouku skoro denně. Napravte to s následujícími chutnými recepty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J71i50ř74í 29V93e82v87e80r26k23a 3608729160656

Obecná pravidla pro sbírání íček platná od 1. listopadu 2013

Zapojit se do klubu iDNES+ může každý uživatel iDNES.cz.

Podmínkou účasti je pravdivé a úplné vyplnění a odeslání registrace. Registrovat se lze pouze pod skutečným jménem a příjmením (viz níže Pravidla registrace).

Každému zaregistrovanému uživateli je přiřazen tzv. íčkový účet, na který se mu budou připisovat získaná íčka.

Íčka se připisují za zhlédnuté stránky na zpravodajském portálu iDNES.cz, za dodání podnětu pro zpravodajský článek, za účast v soutěži či anketě. Počet íček, které je možno získat, bude vždy uveden na této stránce, případně u konkrétní akce. Za každou zhlédnutou stránku na zpravodajském portálu iDNES.cz bude na íčkové konto uživatele připsáno jedno íčko. Za jeden den můžete prohlížením stránek získat však maximálně 180 íček. Za zaslání zajímavého podnětu pro zpravodajství e-mailem na adresu hotline@idnes.cz získá uživatel 500 íček. V e-mailu je nutné uvést přihlašovací jméno uživatele, které bylo zadáno při registraci. Íčka budou připsána na účet v případě, že redakce iDNES.cz vydá do 24 hodin od zaslání podnětu zprávu v některé z rubrik portálu. Íčka lze získat za účast v některé z anket či průzkumů vyhlašovaných na iDNES.cz. V tomto případě bude vždy u ankety či průzkumu uveden počet íček, které lze jejím vyplněním a odesláním získat. Informaci o aktuálním počtu nasbíraných íček získá uživatel po přihlášení do klubu iDNES+.

0/0
2.3.2014 14:59

M43a16r85t22i85n 98H24o31r61ň43á94k 7131441912

Celozrnná mouka je super, bohužel na některý těsta hůře použitelná, takže kynutý buchty dělám stále z bílé mouky. A je fajne, že tu a tam tu je článek o zdravějším způsobu bytí.

0/0
1.3.2014 19:32
Foto

K37a98r85e55l 30T71o47m67á80š32e35k 7184779947959

Nqšuí předkové si celozrnnou mouku dělali sami, protože ji hned používali. To co se prodává v obchodecch, je směs bílé mouky s rozemletými otrubami a chybí tam to nejzdravější a to jsou klíčky, které snadno žluknou a proyo se zpracovávají zvlášť.

Hnědý cukr je bílý cukr, obarvený třtinovou melasou a to naši předkové neměli.

0/0
1.3.2014 11:45

T59o73m21á38š 83K33a22v89a51n 7745518397496

Máte tady nějaký pečivo? Nejaký koláčky třeba:)) (samotáři);-D

0/0
1.3.2014 11:34

K87r40i33s90t47ý94n53a 26H37y15n52k44o28v75á 9342636858766

Proč si pořád někdo myslí, že třtinovej cukr je jinej než bílej?!

+1/−1
1.3.2014 10:11

T31e29r34e12z69a 83N73o60v68o24t19n44á 7799783427967

Protože tam jsou aspoň nějaké další látky - Mg, K, Fe, možná vit. skupiny B... Je ale otázka, v jakém množství ;-D Jo a taky je tak třikrát dražší, i když ho nikdo nečistil 8-o

+1/0
1.3.2014 18:42





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.