Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Upečte si koláčky s lesním ovocem a další dobroty z celozrnné mouky

Naši předkové věděli, proč jedí "vdolky z bílé mouky jenom jednou za týden". Jednak byla bílá mouka drahá, a také po ní rostlo břicho a zadek, který se při práci na poli dost nehodil. My se hýbeme mnohem méně, přesto jíme bílou mouku skoro denně. Napravte to s následujícími chutnými recepty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J46i55ř37í 65V41e62v60e57r88k73a 3248849400556

Obecná pravidla pro sbírání íček platná od 1. listopadu 2013

Zapojit se do klubu iDNES+ může každý uživatel iDNES.cz.

Podmínkou účasti je pravdivé a úplné vyplnění a odeslání registrace. Registrovat se lze pouze pod skutečným jménem a příjmením (viz níže Pravidla registrace).

Každému zaregistrovanému uživateli je přiřazen tzv. íčkový účet, na který se mu budou připisovat získaná íčka.

Íčka se připisují za zhlédnuté stránky na zpravodajském portálu iDNES.cz, za dodání podnětu pro zpravodajský článek, za účast v soutěži či anketě. Počet íček, které je možno získat, bude vždy uveden na této stránce, případně u konkrétní akce. Za každou zhlédnutou stránku na zpravodajském portálu iDNES.cz bude na íčkové konto uživatele připsáno jedno íčko. Za jeden den můžete prohlížením stránek získat však maximálně 180 íček. Za zaslání zajímavého podnětu pro zpravodajství e-mailem na adresu hotline@idnes.cz získá uživatel 500 íček. V e-mailu je nutné uvést přihlašovací jméno uživatele, které bylo zadáno při registraci. Íčka budou připsána na účet v případě, že redakce iDNES.cz vydá do 24 hodin od zaslání podnětu zprávu v některé z rubrik portálu. Íčka lze získat za účast v některé z anket či průzkumů vyhlašovaných na iDNES.cz. V tomto případě bude vždy u ankety či průzkumu uveden počet íček, které lze jejím vyplněním a odesláním získat. Informaci o aktuálním počtu nasbíraných íček získá uživatel po přihlášení do klubu iDNES+.

0/0
2.3.2014 14:59

M73a35r23t17i85n 39H26o13r53ň24á63k 7321321812

Celozrnná mouka je super, bohužel na některý těsta hůře použitelná, takže kynutý buchty dělám stále z bílé mouky. A je fajne, že tu a tam tu je článek o zdravějším způsobu bytí.

0/0
1.3.2014 19:32
Foto

K82a71r82e59l 53T76o73m57á61š19e84k 7214579697529

Nqšuí předkové si celozrnnou mouku dělali sami, protože ji hned používali. To co se prodává v obchodecch, je směs bílé mouky s rozemletými otrubami a chybí tam to nejzdravější a to jsou klíčky, které snadno žluknou a proyo se zpracovávají zvlášť.

Hnědý cukr je bílý cukr, obarvený třtinovou melasou a to naši předkové neměli.

0/0
1.3.2014 11:45

T70o71m14á60š 79K65a28v85a38n 7285838117296

Máte tady nějaký pečivo? Nejaký koláčky třeba:)) (samotáři);-D

0/0
1.3.2014 11:34

K52r83i51s77t40ý38n75a 16H12y41n34k85o77v10á 9762616978106

Proč si pořád někdo myslí, že třtinovej cukr je jinej než bílej?!

+1/−1
1.3.2014 10:11

T28e68r43e10z53a 90N27o70v12o26t53n96á 7319343917717

Protože tam jsou aspoň nějaké další látky - Mg, K, Fe, možná vit. skupiny B... Je ale otázka, v jakém množství ;-D Jo a taky je tak třikrát dražší, i když ho nikdo nečistil 8-o

+1/0
1.3.2014 18:42







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.