Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Čtenářský recept: Grilovaná plněná paprika

Do redakce stále chodí nové a nové recepty na grilování. Tento je jeden z nich. Chcete-li vyhrát grilovací tašku pro čtyři až pět osob, zapojte se do soutěže a své recepty vkládejte přes formulář v rubrice Recepty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

fanfan_celofan

manza si cvachtal a vubec nepoznal co ji

0/0
25.6.2012 14:23

j.kotlin

CO?

Milá redakce kolikrát jsme si říkali, že nemáte maskovat ty recepty od Jirky Babici ;-)

0/0
24.6.2012 9:51

Kytiii

fuuuj taveňák

my grilujeme papriky plněné balkánským sýrem - to je labůžo :D

0/0
24.6.2012 9:37

mattonka

Re: fuuuj taveňák

taky je plníme balkánem... mlask

0/0
24.6.2012 17:20

paulina

Re: fuuuj taveňák

Přesně tak. Moje varianta je s nivou.

0/0
27.6.2012 8:15

karionnn

Recept je humus!

Do papriky vložit parmskou šunku, nebo tyrolský špek, žádný sýr, ale náplň z mletého masa, klidně s houbama. Chce to fantazii, nemyslet jako Babica.

+1/0
23.6.2012 0:18

opportunity

Re: Recept je humus!

... a máš z toho něco jiného. Nejsem pro taveňák, ale všichni se tváří, jako by žrali uherák bez chleba, a na všechno doporučují parmskou šunku a kaviár. Buďte lidi při zemi.

0/0
23.6.2012 16:06

kukuricevpoli

Re: Recept je humus!

hlavne parmska sunka si nezaslouzi zadnou dalsi upravu.

0/0
23.6.2012 16:13

opportunity

Re: Recept je humus!

R^Výborná věc. Stačí tak 3 plátky, zelenina a mám snídani.

0/0
23.6.2012 17:37

karionnn

Re: Recept je humus!

parmská šunka pustí tu správnou chuť. Klidně tam cpu i pršut a jiné studené nebo sušené čunky.

+1/0
25.6.2012 15:56

karionnn

Re: Recept je humus!

...šunky ;-D

0/0
25.6.2012 15:56

paulina

Re: Recept je humus!

Krásný překlep R^;-D

0/0
27.6.2012 8:16

bombai

bezva

grilovaný taveňák...redakce, vzpamatujte se! Už takhle je tavený sýr fosfátová a odvápňovací hmota a vy ji ještě proženete grilem. FUJ. Tavený sýr si mohu s sebou vzít tak akorát na čundr do horka, protože je inertní proti všemu - i jídlu. Ale doporučovat to jako jídlo zhotovené doma a ještě lahůdku?

+2/0
22.6.2012 17:35

Peťulák2

Tohle mi to připomnělo :)

http://www.lidovky.cz/rozhovor-s-romanem-vankem-dc0-/dobra-chut.asp?c=A120615_162328_dobra-chut_glu

+1/0
22.6.2012 15:51

capricorni

mnam

dal bych tam místo šunky voňavou anglickou a místo taveňáku nivu nebo hermelín. a okořenil to nějakejma bylinkama

0/0
22.6.2012 15:15

Peťulák2

Re: mnam

Šunku můžu, ale to, co nakupujeme, většinou šunka není, anglická rozhodně lepší. A taveňák, z kterýho tělo vůbec nic nemá, tuším nás ještě odvápňuje, bych zrušila hned. Váš recept zní rozhodně poživatelněji :)

0/0
22.6.2012 15:39

opportunity

Re: mnam

Voňavou anglickou už jsem dlouho neviděla... přestala jsem ji kupovat úplně.

0/0
23.6.2012 16:08







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.