Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pět chutných a voňavých pozvánek do Vietnamu. Odolat je nadlidský úkol

Základem téhle asijské kuchyně je spousta čerstvých bylinek, polévky, závitky, restované tenké plátky masa či rybí omáčka. Všechno tak krásně voní a chutná, že odolat je nadlidský úkol.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

thuan

Vic vuni a min kalorii

je odlisnost mezi vietnamskym a ceskym jidlem

0/0
16.4.2012 23:51

Bereniké

Blog studentek znám

Několik receptů jsem už zkoušela a doma měly poměrně úspěch.

+1/0
14.4.2012 12:37

ifox

Boobikaaa !

0/0
14.4.2012 12:15

apolenka2010

Re: Boobikaaa !

Jo, přesné ;-);-);-)

0/0
14.4.2012 13:04

Vasco 007

Re: Boobikaaa !

S tou bobikou si nemyslím, že by to Vietnamci Čechům dávali, je to jejich pochoutka a stojí to celkem hodně peněz. Je pravda, že se pes dá celkem slušně zaměnit s hovězím masem

0/0
14.4.2012 22:58

thuan

Re: Boobikaaa !

Jen trdlo nemuze rozlisovat rozdil mezi hovezim a nejakym jinym masem

0/0
15.4.2012 0:04

Vasco 007

Re: Boobikaaa !

tak v Indonésii kdyby se nedělal pes jenom najeden způsob, tak to vůbec nepoznáte, že je to pes a spíše si myslíte, že je to libové hovězí

0/0
15.4.2012 3:27

orinka3

Re: Boobikaaa !

na cibulce a česneku to poznat asi jde, ale když si představím tu záplavu koření a marinád, to je těžké poznat jakékoliv maso.

0/0
15.4.2012 7:43

Vasco 007

Re: Boobikaaa !

přesně tak, kamarád z Papuji mě pozval na oběd a prý jeho mamka dělá nejlepšího psa v okolí, tak jsem musel ochutnat a opravdu ani moc nedokážu popsat tu chuť toho masa, protože to bylo s různýma bylinkama a kořením, takže jediný vjem co z toho mám je, že to bylo velmi jemné a libové maso . Jinak pes se dělá asi 6 hodin, protože ho nejdříve vaří a potom grilujou, takže si nemyslím, že by se Vietnamcům chtělo se psem otravovat 6 hodin a potom ho podávat Čechům. Lehčí mají vzít kuřecí a mají za 15 minut hotovo

+1/0
15.4.2012 11:23

wanad

Ve Vietnamu se maso moc není. Když jo, tak spíš drůbeží.

Těchto pět chutných a voňavých pozvánek do Vietnamu buď není z místní kuchyně, nebo je z kuchařky zdejší vládní třídy.

0/0
14.4.2012 11:15

Makovec8

Re: Ve Vietnamu se maso moc není. Když jo, tak spíš drůbeží.

no tak to jsi trošku mimo , teď jsem se vrátil z Vietnamu a nepřipadlo mne, že se tam maso nejí...

drůbeží, hovězí, vepřové, a mořské plody jsou v každém jídelníčku jak už na ulici v hanoi, tak tak na ulici v Saigonu ci na Phu Quoc. navíc Pho bo je v podstate narodni jidlo

čest

+5/0
14.4.2012 12:38

izak__

Re: Ve Vietnamu se maso moc není. Když jo, tak spíš drůbeží.

Tady si nekdo plete drahe VS neni.

Maso je tam drazsi nez zelenina, ale jsou tam vsechny druhy mas a to dokonce vetsi vyber, nez je bezne v nasich obchodech.

0/0
14.4.2012 22:28

thuan

Re: Ve Vietnamu se maso moc není. Když jo, tak spíš drůbeží.

fakt.Vetsi vyber a cerstvejsi .

0/0
1.5.2012 9:52

Vasco 007

Re: Ve Vietnamu se maso moc není. Když jo, tak spíš drůbeží.

Maso se moc nejí spíše v Indonésii, ale Vietnam si myslím, že je v pohodě, aspoň já jsem byl nadšený jak jsem si asi před měsícem zaleťel z Indonésie do Hanoje, že jsem se tam konečně nacpal masem. Je pravda, že se asi na to dívám z jiné perspektivy

0/0
14.4.2012 22:56

thuan

Re: Ve Vietnamu se maso moc není. Když jo, tak spíš drůbeží.

Nic nevis o Vietnamu,radeji nezvani jako hlupak

0/0
15.4.2012 0:17

pavlik05

a spring rolls

:-P

+1/0
14.4.2012 9:46







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.