Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Koláč z černého piva a další netradiční pivní recepty

Pivo je český národní nápoj a v jeho spotřebě jsme na světové špičce. Zlatý mok je ovšem skvělý nejen k zapíjení oběda, ale můžete ho použít i při přípravě masitých či sladkých pokrmů, které díky němu dostanou specifickou a lahodnou chuť.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

chany

když s pivem,

tak buřty na pivu. R^

0/0
27.3.2011 17:49

chrobaktruhlik

bych nekazil pivo mícháním z nějakými podivnostmi....

0/0
26.3.2011 18:45

adam72

Re: já

No vidíte to. Já bych zase nekazil dobré jídlo přimícháváním nějaké hořké podivnosti, názory můžou být různé.

0/0
26.3.2011 18:59

chrobaktruhlik

Re: já

ale oba máme stejné názory ;-)

0/0
26.3.2011 19:23

lostheaven

Re: já

proč? Může to být zajímavá kombinace

0/0
27.3.2011 19:02

cúňa

A co medvědí česnek?

Také vím o jedné specialitě. Tento týden s ní přišla českobudějovická pivnice Masné krámy, kde mají až do neděle speciality z medvědího česneku - krém, penne, krůtí prsíčka... jak libo. Medvědí česnek je sezónní bylinka, rostoucí divoce v našich lesích. Už teď lze sbírat jeho mladé listy k ochucování jídel. Mají prý i léčivé účinky. Takže, kdo je z Budějc a okolí, a má rád pikantní česnekové speciality a k nim i skvělé budvarské pivo, má celý týden možnost.

0/0
28.3.2011 11:49

o vaše názory nestojíme

Proč máte v seznamu ingrediencí badyán,

když přidáváte koriandr?

0/0
25.3.2011 17:12

maartina

Re: Proč máte v seznamu ingrediencí badyán,

tak tak

0/0
26.3.2011 2:14

aza_

,

1. Kde mám sehnat chemicky neošetřený pomeranč?

2. Proč je ten koláč tak nemožně vyfocenej? Vždyť není vidět struktura vnitřku! Jděte někam s tím rozostřováním!!!

0/0
25.3.2011 15:33

o vaše názory nestojíme

Re: ,

V Kalifornii touhle dobou na každé zahrádce.

0/0
26.3.2011 3:49

akrodif

Re: ,

Přijde mi, že to jsou fotky z fotobanky a ne přímo těch vařených jídel - takhle světlej koláč z 2dl černýho piva? A měl být potřenej marmeládou a ne pokladenej plátkama, tak to je asi fotka něčeho jinýho. Ani ta příloha toho vepřovýho jídla není podle receptu, takže řešit fotky asi nemá smysl ;-)

0/0
26.3.2011 19:29

kabalenka

Re: ,

teda ja recept nečetla, ale obvykle to chtějí chemicky neošetřený kvůli kůře a ta se normálně prodává v koření nebo je pak možnost bio citron, který by snad měl být neošetřený..

0/0
29.3.2011 22:15







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.