Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Další recepty na jahodové dobroty. Tentokrát s nezvyklou chutí a na mlsání

Kouzlete s jahodami a vyčarujte si neobvyklé kombinace chutí. Můžete je naložit do rumu nebo je zakápnout balsamikovým octem. A pokud jste přeci jen konzervativní a tohle vás neláká, inspirujte se třeba recepty na jahodový nápoj se zmrzlinou nebo chlazené želé.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

jájs005

dobroty

Sladkosti i zmrzliny jsou pochutnáníčko. Kupte si zmrzku od Nestlé a vyhrajte romantický víkend v Paříži či jinde! http://www.zmrzliny-nestle.cz

0/0
26.7.2010 18:10

jajene

Jahodové období

zbožňuji, už aby na zahrádce pořádně dozrály a začnou u nás doma jahodové hody.

0/0
14.6.2010 22:34

SONNY322

Balsamikový ocet

Musím Vás upozornit na trapný omyl, kterého se dopouštíte. Aceto balsamico není OCET. Vědí to i učňové kuchařského cechu. Než začnete plodit učte se!!!!!;-€

0/0
12.6.2010 17:26

MissKim

Re: Balsamikový ocet

no jo....ale když si vyjedeš ve vyhledávači na netu slovo aceto balsamico, všude v článcích ti to najde, že se o balsamicový ocet jedná :-P

0/0
13.6.2010 6:36

fillu ferru

Re: Balsamikový ocet

aceto je italsky ocet, s tím nic nenaděláš.

0/0
13.6.2010 12:02







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.