Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Domácí kavárna může být stejně dobrá jako ta profesionální

Někdo nedá dopustit na klasického turka, jiný si potrpí na překapávanou kávu. Dřív ani nic jiného nebylo možné doma připravit, přístroje na přípravu pressa byly hodně drahé a jednoduchostí nevynikala ani jejich obsluha.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

s(h)arka

koho zase chcete zblbnout?

Nedávno ukazovali v Černých ovcích testované přístroje a nedopadly dobře....ten kvalitní vyšel něco okolo 20 tisíc..to si na kafe dojdu do kavárny.....

0/0
8.2.2010 12:56

s(h)arka

Re: koho zase chcete zblbnout?

třeba Dolce Gusto bylo 6 z 10.....a kafe z něj vypadalo jinak než z reklamy :-/

0/0
8.2.2010 12:57







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.