Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Zapečené brambory s lososem

S tímto receptem uvidíte, že brambory nejsou žádná nuda!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

nic extra

Zkusili jsme to jednou a naposled, kombinace techto surovin nam nezachutnala.. Nedoporučuji. Příště radši vaříme klasiku:-/

0/0
10.10.2009 13:06

Host

doporucuju

recept znam a je vyborny, misto klasicke smetany davam rostlinou ramu cremefine

0/0
1.10.2009 13:11

Host

Re: doporucuju

Rv

0/0
1.10.2009 14:03


aquaterra

Jakého lososa v konzervě máte na mysli?

Že by šel konzervovaný losos rozdělený ve vlastní šťávě dělit na plátky?

0/0
30.9.2009 16:37

Host

ehm

Brambory zalijte vařící osolenou vodou (tak uchováte cenné látky) a vařte celkem deset minut.

WTF???

0/0
30.9.2009 12:37

mattonka

Re: ehm

... asi uvařit vodu se solí zvlášť, tím zalít brambory a pak to znovu vařit... jinak tomu nerozumím... ale přijde mi to jako mrhání energií i časem...

0/0
2.10.2009 13:03

Host

Re: ehm

Já ty brambory uvařím normálně, né úplně do měkka, když se budou zapékat a ten losos? Autor asi má na mysli nějakou drahou značku, kde jsou plátky lososa v konzervě...to bych neřešila...už se na to těším....:-)8-o

0/0
5.10.2009 10:27





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.