Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Telecí a jehněčí na grilu překoná vaše představy

Telecí či jehněčí maso je pro grilování skvělé – mladé, tedy šťavnaté a měkké. Dochucené vínem a parmazánem překoná vaše představy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Jehněčí

Co tu melete o jehněčím, když recept na něj nedáte:-P

0/0
26.6.2009 18:29

Host

grilovani

dik za tip, momentalne sbiram neobvykle recepty, vyhrala jsem totiz od hellmannsu rakletovy gril, takze grilujem temer kazdy den

0/0
22.6.2009 20:25

Host

To si z nás asi děláte legraci!

Za poslední 2 roky se mi nepodařilo nikde koupit telecí, jehněčí, ani třeba vemínko a další druhy masa! Telecí a jehněčí mám rád, jenom kde hpo v této době koupit? Do Prahy se moc nedostaneme!

0/0
21.6.2009 11:26

martas38

Re: To si z nás asi děláte legraci!

Nevím jak v Praze, ale v Brně koupíš telecí a jehněčí v každém druhém řeznictví a mimo jiné např. v Tescu, Kauflandu, Intersparu atd.

0/0
21.6.2009 22:08

Host

Re: To si z nás asi děláte legraci!

kontakt na soukromého farmáře - jehněčí maso (vyzkoušené!) kaspar.d@seznam.cz

0/0
21.6.2009 22:25

Host

To si z nás asi děláte legraci!

0/0
21.6.2009 11:23

other_side

mazec

tohle je teda mazec clanek, jak rikate,alobal a citron a o jehnecim sem se nic nedocetl,asi jsem spatne koukal

0/0
20.6.2009 15:35

Host

Alobal a citron

Citron s alobalem je tedy opravdu něco... Proč myslíte, že jsou hliníkové příbory zakázané?

0/0
20.6.2009 15:14

Host

A odkud´pak to masíčko přichází na stůl?

http://www.zvraceny.cz/video/11532-skryte-slzy/

0/0
20.6.2009 8:33

Host

Re: A odkud´pak to masíčko přichází na stůl?

Tak to je hodně drsné video.. ;-(

0/0
20.6.2009 11:50

Host

Re: A odkud´pak to masíčko přichází na stůl?

Síla..

0/0
20.6.2009 12:09

Host

Re: A odkud´pak to masíčko přichází na stůl?

Psycho. A ta lhostejnost a rutina těch zabijáků.. Nepochopim, proč ty zvířata napřed nezabijou, než je začnou rozřezávat a uřezávat jim kde co. ;-€

0/0
20.6.2009 23:31

fanule

jj

ovšem,nám stačí obyčejný špekáček,peníze totiž nese-reme.Rv;-O!!

0/0
20.6.2009 6:23

Host

Re: jj

ubozaku...

0/0
20.6.2009 19:06

Host

Re: jj

tak se tím pochlub :-)

0/0
20.6.2009 22:58







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.