Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Hody na grilu: bifteky, které vám zmizí z talíře

Přestože grilovat se dá snad úplně všechno, pro mnohé z nás je tou pravou "ohňovou" pochoutkou maso. Připravili jsme pro vás osm receptů, které potěší všechny nevegetariány.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

biftek s mangem

nemel chybu, zrovna jsem vyhrala gril od hellmansu, tak ted grilujeme skoro kazdy den

0/0
22.6.2009 20:31

Host

Re: biftek s mangem

;-D

0/0
22.6.2009 22:43

Host

haha

budu hnidopich: nazev clanku "Hody na grilu: bifteky, ktere vam zmizi z talire" ve me vyvovava predstavu grilovaneho masa, ktere nejakymi kouzly mizi z talire. To bychom asi asi moc nepochutnali ;-D

0/0
20.6.2009 10:16

Host

Co me vzdy dojima....

je, ze jakykoliv kus masa podotykam, ze z jakehokoliv zvirete je v cesku "steak". Kureci "steak" apod....j(ezis kde je ten blijici smajlik!!!!!)

Zustante u sveho obalovaneho veproveho rizku (z liboveho bucku) a prestante vse pojmenovavat jmeny, ktera nema s nic spolecneho s tim, cemu se rika steak!!!! Barbari!! Jo, jeste chybi ve vsech receptech kecup!!!

0/0
19.6.2009 21:32

pipil

Ty čísla

Možná neumím počítat, ale podle mne je osm=osm nebo osm=sedm???

0/0
19.6.2009 14:46

blecha1

UFFF

Ježíšmarjá, mě je zase zle, včera byl do mě natlačen skro násilím 600g Rumpsteak v La Casa Argentině a tady vidím zase tohle. :-P ;-D  Možná by bylo dobrý to pro odlehčení zajíst celým bílým dortem s jahodama, ananasem a kiwim nahoře. Kdo nepoběží na záchod nebo se neskácí, tak by vyhrál. ;-D Jo a na vytrávení vepřový kolínko s čerstvou cibulkou a 2 lahvinkama kvalitního vína. Mě je blbě.... :-P  ;-D

0/0
19.6.2009 12:23

Glock každopádně bez -e

Hmmm

A můžete mi prozradit, jak je grilování zdravější než ... dejme tomu ... smažení na teflonové pánvi?

0/0
19.6.2009 7:43

anžto

Re: Hmmm

to nevím, ale je to rozhodně chutnější - něco na ohni chutná nepoměrně lépe než na pánvi :-)

0/0
19.6.2009 9:01

Host

Re: Hmmm

o moooc, páč to nesmažíš na přepálenám tuku, pouze pečeš teplem ..

0/0
19.6.2009 10:02

_m-

Re: Hmmm

On psal něco o tuku, natož přepáleném?:-P

0/0
19.6.2009 10:13

chatab

Re: Hmmm

no myslim, ze to uplne koser nebude, a co tuky v mase, ty se grilovanim neprepaluji? :-P

0/0
19.6.2009 11:18

Mala morska vila

Re: Hmmm

Nojo, karcinogeny útočí.;-) Ale ta jídla vypadají fantasticky! Hned bych si dala.:-)

0/0
19.6.2009 10:58

Host

sem jeste nevidel

steak grilovany bez soli.

0/0
19.6.2009 7:00

Host

Re: sem jeste nevidel

sůl vytahuje z masa šťávu, solit se má až po grilování

0/0
19.6.2009 7:12

Host

Re: sem jeste nevidel

Jen šílenec by maso zničil jeho osolením předem.

0/0
19.6.2009 8:50

Host

Re: sem jeste nevidel

tak tos jeste nevidel dobrej steak.. co na to rict... ale aspon ze si na nej nesypes Vegetu...;-D;-D;-D

0/0
19.6.2009 9:47

Host

Re: sem jeste nevidel

lol ty radši negriluj, než si něco přečteš. Škoda masa

0/0
19.6.2009 9:58

Host

opravdu skoda masa, ale pro vas.

mozna skoda masa z ceske kravy - tomu sul nepomuze. studoval jsem gastro 5 let, varil jsem v jizni evrope. New Zealand, USA. nesolit steak, protoze sul vytahuje vodu je nebetycna pitomost. grilovani je tak kratky proces, ze mnozstvi vody je naprosto zanedbatelne. Az budete jist nekde, kde stakum rozumi (Argentina, Brazilie, USA), predem oznamte, ze chcete steak neosoleny, at vam ho nahodou nezmrvi.... budou se divit.

recept, jak pripravit steak po argentinsku, sult - salt. 5. radek.

http://barbecue-picnic-foods.suite101.com/article.cfm/how_to_grill_steak_argentine_style

0/0
19.6.2009 16:45

ladaxxt

Hm..

nejak jste se zapomneli zminit o Bavorskych grilovacich klobaskach s chlebem.. Jinak dobry..:-)

0/0
19.6.2009 2:00

DeDust

Re: Hm..

copa, krize radi? ;-)

0/0
19.6.2009 10:56

chatab

Re: Hm..

pravy bavorsky grilovaci klobasky nejsou zrovna krizovym jidlem :-P

0/0
19.6.2009 11:21







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.