Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Řecký salát

V Řecku se tomuto vydatnějšímu salátu říká "venkovský". Zelenina se do něj krájí na větší kusy, aby bylo do čeho kousnout. Jestli si ho chcete dát jako lehký oběd, doplňte ho čerstvým pečivem – tím pak také vytřete skvělou šťávu ze zeleniny a oleje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

meda

slovenské halušky

(Y)autoři jsou často mimo mísu, u slovenských halušek zapoměli na důležitou přísadu do těsta jako je vejce, uvedli jen mouku a vařené brambory, chtěla bych vidět, jestli to podle receptu vařili a nedejbože, že zapoměli na přísady u dražších receptů, to musí být celkem k naštvání. Pokud něčemu nerozumí nebo to neumí, neměli by podobné věci ani psát.Rv

0/0
6.6.2008 10:05

kuchtík

Re: slovenské halušky

vejce netřeba

0/0
6.6.2008 10:08

chatab

Jestli to ma byt echt

podle reckeho stylu, tak to chce aspon kybl toho olivoveho oleje, aby to v nem spravne plavalo :-©

0/0
3.6.2008 16:22

Petra

A co olivy???

Autor zapomněl na olivy, které do pravého řeckého salátu patří stejně jako feta sýr!!!!:-)

0/0
2.6.2008 10:29







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.