Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Velká grilovací kuchařka: co jste ještě nikdy negrilovali

Když už nemůžete maso ani vidět, vydejte se cestou experimentu. Opékat se totiž dá úplně všechno.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

JT

grilovaná dýně

já v Austrálii ochutnala k masu ogriovanou dýni. kostky cca 10x10 cm velké, 1,5cm široké. Bylo to k tomu pečenému masu velice chutné. To jen pro podzimní experimenty.

0/0
22.6.2008 21:39

pohranicnice_Jasanka

To mě teda

nijak zvlášť nenadchlo, zvlášť ten banán a česnek :-/

0/0
23.5.2008 14:16

Hloupa husa

Re: To mě teda

Neříkej hop...

Mě nadchla např. grilovaná mrkev (jen jsem experimentovala) - škoda, že o ní v článku ještě nevědí :-)

0/0
24.5.2008 13:12

xxx

Re: Re: To mě teda

super je grilovaný baklažán (někdo mu říká fialový lilek), papriky, i ananas ujde, ale maso je maso...

0/0
25.5.2008 15:02

Standa

což takhle dát si...

....grilované lejno?

0/0
23.5.2008 14:14

TomášM

Re: což takhle dát si...

anebo grilovanou bolavou nohu ;-D

0/0
24.5.2008 0:27







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.