Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nejskvělejší kuchaři radí: bůček a koprovka úplně jinak než v jídelně

Brzy se ukáže, zda jsou v Česku mezinárodně uznané výtečné restaurace. Poprvé v historii by mohl dostat místní podnik kuchařského Oscara − hvězdičku michelinského průvodce. Co radí domácím kuchařům šéfové nejlepších restaurací, které o hvězdičku usilují?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Jorge

Sherry ocet

Kde se da koupit v Praze Sherry ocet?

0/0
12.8.2008 12:02

_m-

Re: Sherry ocet

http://www.francouzskavina.cz/

 Vinaigre de vin de Xeres 500ml (ocet z sherry) 88,- Kč s DPH

 Vyrábí se kvašením nejlepšího Sherry, které se smí produkovat … jedné oblasti Španělska.

 

 

0/0
12.8.2008 13:44

_m-

Jo

kdyby v koprovce nebyl kopr, tak by mi nevadila ani ta školní hnuska......Ale kopr nesnáším.

0/0
7.3.2008 9:19

Valentýna

koprovka

To bude asi tím, že ve školní jídelně autorova mládí těžko používali bažanta a čerstvý kopr. Ale dneska to ani v té školní jídelně není problém.:-)

0/0
5.3.2008 22:00

Sara13

Velmi velmi složité

Tak takovou koprovku bych doma nedělala, protože bych u plotny musela stát celý den. Navíc je příprava dost složitá. To si na ní raději do té restaurace zajdu. ;-) Přitom ráda experimentuji a zkouším, ale tohle už je opravdu na moc dlouho a na to prostě s dětmi doma čas není....  ;-D

0/0
5.3.2008 13:34

dendrobata

Re: Velmi velmi složité

asi tak,to uz bych se radeji piplala s jinym jidlem nez zrovna s koprovkou:-) a i tu kazdej doma uvari 1000xlepsi nez v jidelne

0/0
5.3.2008 18:48







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.