Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Staročeská vepřová pečeně na zázvoru a pivě

Maso můžete péci i pozvolna – když se připravuje při nižší teplotě, je ještě šťavnatější. Pivo mu dodá už v marinádě skvělý nádech, šťávu mírně zkaramelizuje a dodá jí vyrovnanou chuť.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

lojzik

podobné

osobně dělám něco podobného, jenom přidávám ještě česnek  - je to super.

posílám odkaz

http://www.nadoma.cz/html/receptar/receptar_detail.php?id=41767

0/0
1.2.2008 13:33

vymrzovac

KONEČNĚ ZAJÍMAVÝ ČLÁNEK O ŽENÁCH !

R^

0/0
1.2.2008 7:51

Bramberg

Re: KONEČNĚ ZAJÍMAVÝ ČLÁNEK O ŽENÁCH !

Ty seš ale debil, stydím se za tebe :o(

0/0
1.2.2008 12:01

chachris7

Re: KONEČNĚ ZAJÍMAVÝ ČLÁNEK O ŽENÁCH !

;-D

0/0
1.2.2008 19:50

ono

Re: Re: KONEČNĚ ZAJÍMAVÝ ČLÁNEK O ŽENÁCH !

Máš opravdu zvláštní smysl pro humor:-P

0/0
3.2.2008 14:30







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.