Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Marinované králičí řízky na neděli

Jemné a lehké králičí maso získá v marinádě velmi lahodnou chuť a krásně zvláční. Výsledek: šťavnatý poklad ve zlatavém obalu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

belgian chocolate

sousedům se ty potvory přemnožily

už to nikdo nemůže ani vidět, nechcete někdo králíka?

0/0
29.1.2008 16:12

Yendap

Marináda

Na to, že se to má tou marinádou "přelít" se mi zdá dost málo tekutá. Nechybí tam něco, třeba olej, voda?

0/0
25.1.2008 21:32

gpx

Hurá

Konečně nějakej užitečnej článek...

0/0
25.1.2008 14:27







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.