Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak jíte, prozradí, jací jste

Nedávno provedený sociologický průzkum stravovacích zvyků odhalil šest základních typů strávníků. Podle výsledků studie zvyklosti a chování u stolu přesně odráží charakterové vlastnosti člověka. Rozdělení kategorií, ke kterému vědci dospěli, začíná flirtujícími ženami, které prozradí otevřené a značně výrazné stravovací zvyklosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Kocourrr

To je teda pitomost
Pozoruji dost casto lidi kolem sebe a to i pri jidle. Spousta z nich meni sve chovani dle nalady ... lze rici, ze pokud je nekdo ve stresu ci melancholii, sporada jidlo velmi rychle ... naopak, pokud je dobra nalada, jidlo se sporada velmi pomalu ... a tech, kteri jenm kreckuji nebo patri do urciteho typu, je velmi malo. Ja sam mam rad konverzaci u stolu, pri ktere nelze rychle kreckovat
0/0
21.1.2003 8:29

str_OM

pro vituse a všechny sysly
když jíš rychle, tak jsi křeček. když Ti chutná, tak si jídlo přece VYCHUTNEJ! je to rozmanitost, slast a rozkoš pomalu jíst, slinit a cucat dobré sousto, jako milování, láska. když rozohňuješ ženu svých snů, bohyni, též se rychle vystříkáš, aby sis ji vychutnal?
řekni mi co jíš, a já ti povím, jaký jsi člověk. nejen způsob stravování, ale i složení talíře napovídá o člověku, o tom jaký je, na co myslí, jeho emoce a nálady, jídlo je meditace, relaxace, a v klidu se ke slovu hlásí naše podvědomí...
takže Dobrou chuť!
doporučuju makrobiotickou kuchyni s bohyní.
0/0
13.1.2003 11:09

Vitus

:-/
Gratuluji, vetsi hovadinu jsem dnes jeste necetl. Takze kdyz jim rychle a nenecham na taliri ani sousto, tak jsem krecek-skrt, jo? A neni to spise tim, ze je jidlo vetsinou chutne (takze jim rychle) a potom je slusnost snist vse, co je na taliri (takze nenecham ani drobek)?
0/0
11.1.2003 13:21

Sarra

Re: :-/
Studie je sice ptákovina, ale nevzrušujte se, jedná se o zahraniční studii (asi USA), nevíme, co "vzorek" pojídal ani s jakou chutí. V této problematice byla pravděpodobě nejstarší studie provedena již dávno v Čechách a její výsledek byl shrnut do přísloví "jak k jídlu, tak k dílu". Nenechte si kazit chuť a k potěšení kuchařinek dále dojídejte celé porce. Sarra.
0/0
11.1.2003 16:39







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.